דרוש מידע שם לספר תסרוקות חדש

• הוסף לסימניות
מדריך התסרוקות השלם
מדריך תסרוקות - שלב אחר שלב
לסרק - זה קל

תסרוקות - כל אחת יכולה
מדריך תסרוקות - עשי זאת בעצמך
תסרוקות - מדריך מצולם
תסרוקות יפות - מדריך

• הוסף לסימניות
שם מצחיק: כרבולת.
שמות נוספים: מראה מוקפד, מראה מושלם. בראש שלך.

• הוסף לסימניות
וואו, אני בהלם ממה שהולך כאן. איזה כיף!!
לא בדקתי בפורום מאז שפירסמתי, ופתאום כזאת הפצצה!
זה באמת כל כך מרגש השיתוף כאן והאחדות, אולי בניחוח הבחירות - יש כאן אחדות של בחירות מדהימה!!
תודה לכל אחת ואחת.
אז בשביל שיהיה נח לבחור את השמות היפים מתוך כל השמות, פשוט עשיתי בסקרים של גוגל קובץ של סקר, שכל אחת תוכל להצביע :D על השמות שהכי נראים לה.
לחצי כאן

• הוסף לסימניות
וואו, אני בהלם ממה שהולך כאן. איזה כיף!!
לא בדקתי בפורום מאז שפירסמתי, ופתאום כזאת הפצצה!
זה באמת כל כך מרגש השיתוף כאן והאחדות, אולי בניחוח הבחירות - יש כאן אחדות של בחירות מדהימה!!
תודה לכל אחת ואחת.
אז בשביל שיהיה נח לבחור את השמות היפים מתוך כל השמות, פשוט עשיתי בסקרים של גוגל קובץ של סקר, שכל אחת תוכל להצביע :D על השמות שהכי נראים לה.
לחצי כאן

את רצינית? מה זה הרשימה הזאת??
תבחרי מתוכם 5 שאת הכי מתחברת ואז תתני לקהל לדרג...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את רצינית? מה זה הרשימה הזאת??
תבחרי מתוכם 5 שאת הכי מתחברת ואז תתני לקהל לדרג...

בהצלחה.
באמת לא ידעתי מה לעשות, מצד אחד כל כך הרבה פרסמו תגובות ושלחו לי במייל ואני לא יכולה להתעלם, מצד שני זה באמת רשימה ענקית. מה עושים?

• הוסף לסימניות
באמת לא ידעתי מה לעשות, מצד אחד כל כך הרבה פרסמו תגובות ושלחו לי במייל ואני לא יכולה להתעלם, מצד שני זה באמת רשימה ענקית. מה עושים?

את כל השמות שם אהבת??
כי שאמרתי לך תבחרי 5 שהכי נראה לך ומתוכם יבחרו כולם...
הרי לא תקראי לספר בשם שאת לא מתחברת אליו...

• הוסף לסימניות
לא הסתכלתי בתגובות קודמות
סרקל
בנות יפות
ילדות מהאגדות
תסרוקות- נגיש לכל איש.

• הוסף לסימניות
אז בסוף הכל היה שערה בכוס מים?

• הוסף לסימניות
חחח... שערה בכוס מים.
ת'אמת שקצת שיניתי את הסקר, הוא השתדרג ליותר ענייני/קצר/מעשי.
ובאמת אשמח לכל מי שיכולה להגיב לי ולתת חוות דעת בהקשר להרגלי תסרוקות בבית.
בקישור הזה: https://goo.gl/C1pNh7. יש שם גם תמונות מהממות של הספר החדש שיוצא לאור בעז"ה ממש בקרוב.
ויש לי גם הפתעה בסוף הסקר, אם את באמת בעניין של התסרוקות - אל תדאגו המתנה חינמית לגמרי - להורדה.

• הוסף לסימניות
רק למצחיקים ביותר:
ראש בראש
על ראש שמחתך
תפקיד ראשי
תיסרקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה