וואו, אני בהלם ממה שהולך כאן. איזה כיף!!
לא בדקתי בפורום מאז שפירסמתי, ופתאום כזאת הפצצה!
זה באמת כל כך מרגש השיתוף כאן והאחדות, אולי בניחוח הבחירות - יש כאן אחדות של בחירות מדהימה!!
תודה לכל אחת ואחת.
אז בשביל שיהיה נח לבחור את השמות היפים מתוך כל השמות, פשוט עשיתי בסקרים של גוגל קובץ של סקר, שכל אחת תוכל להצביעעל השמות שהכי נראים לה.
לחצי כאן
באמת לא ידעתי מה לעשות, מצד אחד כל כך הרבה פרסמו תגובות ושלחו לי במייל ואני לא יכולה להתעלם, מצד שני זה באמת רשימה ענקית. מה עושים?את רצינית? מה זה הרשימה הזאת??
תבחרי מתוכם 5 שאת הכי מתחברת ואז תתני לקהל לדרג...
בהצלחה.
באמת לא ידעתי מה לעשות, מצד אחד כל כך הרבה פרסמו תגובות ושלחו לי במייל ואני לא יכולה להתעלם, מצד שני זה באמת רשימה ענקית. מה עושים?
ברור!!
אני מאמינה שיבחרו מאלה שהכי טובים.
בואי נראה...
הוספתי לרשימה בסקר של גוגללא הסתכלתי בתגובות קודמות
סרקל
בנות יפות
ילדות מהאגדות
תסרוקות- נגיש לכל איש.
אז באמת, בהצצה קלילה - התגובות בסקר של גוגל באמת לעניין, וקולעות לטעמי, בנתיים. כבר יש 10 תגובות - כל הכבוד!!אני מאמינה שלא יבחרו..
ניסתי ופשוט התייאשתי. יש לך שם אולי 100 שמות..
אז באמת, בהצצה קלילה - התגובות בסקר של גוגל באמת לעניין, וקולעות לטעמי, בנתיים. כבר יש 10 תגובות - כל הכבוד!!
תפקיד ראשי? קלעת אל השערה!!תפקיד ראשי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים