שם לתוכנית - רעיונות!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שם לתכנית-מסיבה שתוכנה שמחה בקיום המצוות.
בינתיים חשבתי על רעיונות, כמו: במצוותיך אשתעשע / לפניו ברננה. אך אני עדיין מחפשת רעיונות נוספים.
אשמח מאד לעזרה ברעיונות נוספים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מצווה ללא שמחה - כגוף בלי נשמה ( כנראה ארוך מידי )
ששים על אמרתך
שלל רב ( הרעיון שזה המשל לשמחה על התורה והמצוות )
מצוות עם נשמה
מצווה באהבה
מצווה גדולה לעשות בשמחה

• הוסף לסימניות
"פיקודי ה' ישרים, משמחי לב"
לפיכך חשבתי על השם 'משמחי לב', אמנם הוא לא הכי מבריק בעולם, אבל זה מה שעלה לי כרגע.

• הוסף לסימניות
כמה פסוקים שאלי יתנו לך השראה:
דרך מצוותך ארוץ
עבדו את השם בשמחה ובואו לפניו ברננה
שש אנוכי על אמרתך כמוצא שלל רב
עבדו את ה' בשמחה
שמחתי באומרים לי בית ה' נלך
ואשא כפי אל מצותיך אשר אהבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1148139:
כמה פסוקים שאלי יתנו לך השראה:
שש אנוכי על אמרתך כמוצא שלל רב
[/COLOR]

"שש אנוכי"
באמת יכול להיות רעיון טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה