- הוסף לסימניות
זה עוד הרבה יותר הזוי,נכתב ע"י שירה בנט;1972157:זה אמיתי?????
הזויי
יש עוד כמה פרטים שהשמטתי מחמת כבוד הפורום...
זה עוד הרבה יותר הזוי,נכתב ע"י שירה בנט;1972157:זה אמיתי?????
הזויי
נכתב ע"י ANONYMUS;1971371:והשעה 7(אצלינו כבר ישנים בשעה הזאת בימים כתיקונם. אצלכם לא, אבל תהיו מנומסים ותבררו אולי מה סדר היום שלנו לפני שאתם שולחים את הילדים...)
נכתב ע"י bat-el-g;1972206:לעניות דעתי-
כל ההורים הללו...
זה אותם הורים ששולחים את הילד בן ה5 להביא למטפלת את התינוקת בת השנה בעגלה ששוקלת פי 3 ממשקל גופם, כולל מעבר כביש מסוכן...
אותם הורים ששולחים ילד בן 4 לסופר להיסחב עם 5 שקיות חלב, ו2 ככרות לחם,
אותם הורים שמשאירים לבד בבית ילד בן 6 שישמור על תאומים בני 4,
מתי יבינו ש-כן!! להיות הורים זה אתגר, וזה מגביל, וזה קשה לעיתים קרובות ומתנגש עם אלף דברים.
אבל אתם בחרתם בזה, וזו האחריות הבלעדית שלכם לביטחון ילדכם בכל תחום שהוא. הילד שלכם לא בחר להיות הורה אחראי בגיל 5,6,7!!! הוא ילד וכך זה אמור להישאר בזמן הקרוב!!
נכתב ע"י לבן;1972287:המסקנה שלי מהדברים היא לא להתחבר לכאלו טיפוסים, ואם הם שכנים שלכם בבנין אז תגידו להם שלום בנימוס ותסגרו את הדלת, אל תפתחו שום קשר איתם.
אלו אנשים שאפשר לזהות מקילומטר.
זה בדיוק החוסר טאקט שבענין,נכתב ע"י מלפפון;1972328:אגב, ברשותכן,
האמא: "עזוב, אתה ממילא לחוץ בזמן. אני יכולה לשלוח את כולם לזלמנוביץ. כבר שלחתי כמה פעמים ואני רואה שזה לא קשה לאמא שם. היא מקבלת אותם בשמחה, וכנראה הילדים שלנו מעסיקים לה את הקטנים. היא אפילו נותנת להם ארוחת ערב הרבה פעמים. היא כנראה מסוג האנשים שכיף להם לארח, או שהילדים שלנו מאד נוחים".
אגב, ברשותכן,
לפעמים התנהגויות כאלו לא נובעות מזדון אלא מחוסר מודעות.
למשל:
האבא: את רוצה שאקח אותם היום לחברים? את פסי לחגית, את עובדיה לטוביה כהן ואת אסתי, אני יכול לשים על הדרך, אצל אמרגנו.
האמא: "עזוב, אתה ממילא לחוץ בזמן. אני יכולה לשלוח את כולם לזלמנוביץ. כבר שלחתי כמה פעמים ואני רואה שזה לא קשה לאמא שם. היא מקבלת אותם בשמחה, וכנראה הילדים שלנו מעסיקים לה את הקטנים. היא אפילו נותנתלהם ארוחת ערב הרבה פעמים. היא כנראה מסוג האנשים שכיף להם לארח, או שהילדים שלנו מאד נוחים".
וסצנה ב':
האמא בטלפון עם הביביסיטר: "טוב, אז את מגיעה היום בבדיוק ב2, נכון? זה ממש חשוב לי כי אני חייבת לצאת".
בצהריםהביבי סיטר מגיעה: "אנחנו רוצים ללכת לזלמנוביץ. אמא מרשה".
הביביסיטר: "אמא מרשה? בטוח? הילדים: כן.
הקטנה נשארת מטופלת בידיה האמונות של נערת החסד, וב6 נשמעת דפיקה, זלמנוביץ השכנה שלחה אותם חזהר. למה כזה מאוחר? חושבת הביביסיטר לעצמה אבל לא אומרת כלום.
ב7 מגיעה האם. הביביסיטר אומרת לה: הם היו קצת אצל זלמנוביץ, את מרשה, נכון?
והאמא אומרת: כן, ורצה לה להחליף לנעלי בית.
לכן אני חושבת שאם אנחנו מחפשים אשמים, האשמה היא בך אנונימוס.
זה התפקיד שלך להיות אסרטיבית ולא לעשות מה שלא נח לך..
ומותר להגיד לא. זה לא נח לי. אחרת גם אני מתכוננת לשלוח אלייך את השישיה שלי לארוחת ערב. (לי הם עושים בעיות עם האוכל. אולי את תסתדרי איתם)
נכתב ע"י yael1;1972344:זה בדיוק החוסר טאקט שבענין,
שמרגישים הכי בנוח בעולם,
ועוד לפעמים מרגישים שעושים חסד עם השכנה,
שאין לה איך להעסיק את הילדים שלה....
ונותנים לה לממש את יכולות האירוח והמלצרות שבה שהיו גנוזות עד היום,
ורק עכשיו יצאו לאור...![]()
נכתב ע"י במבה נוגט;1972192:עם זה אני הכי מזדהה!
לא נעים לי להתקשר לומר שיבואו כבר לקחת את הילד שלהם כי אנחנו כבר הולכים לישון.
וכבר קרה שהבן שלי היה שפוך מעייפות ואז קלטתי שהוא לא אשם שיש לו כאן חבר! ופשוט השכבתי אותו והחבר המשיך לשחק לבד... עד שנזכרו לבוא לקחת אותו.
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;1972512:מה כל כך קשה להרים טלפון לאמא של החבר ולאמר את האמת?
הנושאים החמים