עזרה שמות לתאומות בנות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם ככה כל החיים הם יהיו "אחת מהתאומות". על זה אין לנו שליטה (ןאם הן זהות, אז בכלל)
אבל למה אי אפשר לתת לכל אחת את האישיות שלה בשם יפה משלה?
למה זה חייב להיות שם אחד מתוך זוג שמות?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו רות ונעמי
כמו שמצוי שהורים קוראים לתאומים דוד ויהונתן
ואף שנעמי היתה חמות, אבל רואים שהיה להם קשר מאד טוב

עוד אפשר דבורה ויעל שגם כן היו ביחד כמו שרואים בהפטרת בשלח

אפשרות נוספת מילכה ותרצה [מבנות צלפחד]

כמו כן יוכבד ומרים

העיקר שיהיה במזל טוב והרבה נחת

• הוסף לסימניות
יש קבוצת מייל לאמהות לתאומים והן תשמחנה לעזור לך!

• הוסף לסימניות
כדאי לחשוב שוב על שם אביגיל שם מעולה:
השם קשור לדמותה של אביגיל, אשתו של דוד המלך, שנחשבה לאחת מארבע הנשים היפות בעולם, ובעלת חוכמה ויושרה. היא ידועה בכך שרככה את כעסו של דוד ומנעה שפיכות דמים, תכונות המתחברות למשמעות השם.
על פי חז"ל, הייתה אביגיל אחת משבע נביאות שקמו לישראל.
(העתקתי רק מעט ) אני גם קראתי כך לבת שלי ולא מתחרטת לרגע שם מהמם אצילי ומיוחד

• הוסף לסימניות
שירה-אילה
תמר - אפרת
נעמה - ליבי
מלכה-עמליה (מלי )
שני - תמר ( תמי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את זה כתב משתמש בשם אודי ודודי 😉

יש עוד שלושה שבועות עד הלידה
ובעז״ה אני אעדכן

תודה לכולכם
עדיין כלום לא יושב לי..
דווקא השילובים שהכי אהבתי זה עם אביגיל ובעלי לא רוצה אביגיל 🤷🏻‍♀️
אני חשבתי על אבישג ואביגיל וירדתי מזה כי אביגיל כנראה לא נקרא..

תהיו יצירתיים
תנו עוד רעיונות 💡 🙏
בשעה טובה ובהצלחה!
והכל בקלות ובשמחה!

• הוסף לסימניות
לך נאוה תהילה- תהילה ונאווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

היתה כאן ניקית בשם @רוח סתרים, היא נעלמה כמו רוח סתרים אחרי שהאשכול ננעל
באחת מהתגובות לפני שהאשכול ננעל היא מודה לכל האנשים הטובים שסייעו לה (לא מצליחה לצטט) פניתי אליה כדי לברר מי עזר לה אבל היא לא עונה
אני מחפשת עזרה דחופה לבחורה מהממת בת עשרים, בת לאמא נרקסיסטית. שמעוניינת לעזוב את הבית בדחיפות. ממש בגדר של פיקוח נפש.
לא מחפשת משפחה, חמה ככל שתהיה. אלא מסגרת שמתאימה לה ותהיה מסוגלת לתת לה גם את המעטפת המקצועית לשיקום הדימוי העצמי המרוסק.
אולי דירת בנות. שחוו את מה שהיא חוותה.
יש רעיונות? מישהו מכיר דבר כזה? אשמח לכל מידע כאן או באישי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה