אוקי אז כמה יעלה יחד עם הדגימות הנדרשות..שאם לא יהיה לך אותם לא תשמע כלום
עכשיו אני רואה שהתכוונת ל דגימות שבמקצב הספציפי הזה,(ולא נראה לי שזה עשרות.. מקסימום 10)
בטח תשאל. למה לא.בכל מקרה, תרצה שאשאל אותו???
הוא אומר שהוא לא מוכר את זה בלבד.... אלא עם כל או חלק מהסט.....בטח תשאל. למה לא.
מדהים!! נשמע הפקת אולפן!!!אתמול הוא שלח לי, מה אתם אומרים?
ממש!!!! אני לא גומר להקשיב לזה.מדהים!! נשמע הפקת אולפן!!!
מה???סטייל חדש של אנשים ששרים בלוויות תוך כדי שאוחזים את המיטה.....
כמה שהזוי....
ראיתי סרטון של הלוויות האלה. פשוט פסיכי. וזה הניגון.
נס שלא מוצאים את המת ושמים אותו על הכתפיים או משהו כזה...
ואללה, חשבתי שהם שרו את זה בלוויה.....התפרסם איזה סרטון של כושים שרוקדים בלויה יענו כי הם מלוים את המת לגן עדן,
מישהו הלך והדביק את הקטע הזה על הסרטון וזה הפך ללהיט עולמי.
0533177969מה המספר שלו (של שמחה)?
איפה אני יכול לשמוע את המקור?זה לא ממש ככה,
התפרסם איזה סרטון של כושים שרוקדים בלויה יענו כי הם מלוים את המת לגן עדן,
מישהו הלך והדביק את הקטע הזה על הסרטון וזה הפך ללהיט עולמי.
ליוסי שטענדיג יש את הסט שלו אתה יכול להקשיב להקלטות שלו ביוטיוב או באיש את רעהו באשכול החתונותלמי יש הקלטות טראנסים של שפיץ?
ליוסי שטענדיג יש את הסט שלו אתה יכול להקשיב להקלטות שלו ביוטיוב או באיש את רעהו באשכול החתונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים