שמחה שפיץ

• הוסף לסימניות
נכון, לפי מה שזכור לי המחיר שלו בסביבות ה7-8
וזה כולל כל המקצבים וכל הצלילים והדגימות -
לפי מה שזכור לי

אגב הוא בנה עכשיו (בל"ג בעומר קיבלתי עדכון) דאנסים ברמה הזוייה, גם פריילכים, משהו שלא רואים, אני חושב שאין דברים כאלה בקורג...

• הוסף לסימניות
(ולא נראה לי שזה עשרות.. מקסימום 10)
עכשיו אני רואה שהתכוונת ל דגימות שבמקצב הספציפי הזה,
ואני חשבתי שאתה מתכוון שכל הסט לא יעלה על 10000......

בכל מקרה, תרצה שאשאל אותו???

• הוסף לסימניות
בטח תשאל. למה לא.
הוא אומר שהוא לא מוכר את זה בלבד.... אלא עם כל או חלק מהסט.....

ואגב, הוא בנה את זה על האורגן אחד על אחד, ולא דגם לופ (-כמו כל הטראקים המוכרים בשוק, שזה הקלטה ודגימה של מוזיקה, ולכן א"א לשנות ביט או טון.)

• הוסף לסימניות
כמה שהזוי....
ראיתי סרטון של הלוויות האלה. פשוט פסיכי. וזה הניגון.
נס שלא מוצאים את המת ושמים אותו על הכתפיים או משהו כזה...

זה לא ממש ככה,
התפרסם איזה סרטון של כושים שרוקדים בלויה יענו כי הם מלוים את המת לגן עדן,
מישהו הלך והדביק את הקטע הזה על הסרטון וזה הפך ללהיט עולמי.

• הוסף לסימניות
ואללה, חשבתי שהם שרו את זה בלוויה.....

• הוסף לסימניות
זה לא ממש ככה,
איפה אני יכול לשמוע את המקור?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה