פוך אמיתי או סנטטי?היי,
אשמח לדעת היכן ניתן לקנות שמיכת פוך לתינוק (לעריסה)
קטנה, לא 150\100
תודה!
ברצינות?כשאני חיפשתי פוך אמרו לי בחנויות שאין פוך כזה, כי הוא לא תקני - זו סכנת חנק ח"ו לתינוק רך.
הפתרון הוא שק שינה מרופד , משהו כזה
קנה מארז 2 תיקי שינה בדרגת בידוד 2.5 עשויים 100% כותנה עדינה לתינוקות מנקסט ישראל
קנו for 2 Pack Baby Gentle 100% Cotton 2.5 Tog Sleep Bags מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
גם קטן?בפריד יש מבחר עצום
סינטטי ואמיתי
מה שתבחורנה...
בדיוק בדקתי לאחרונה.היי,
אשמח לדעת היכן ניתן לקנות שמיכת פוך לתינוק (לעריסה)
קטנה, לא 150\100
תודה!
פוך אמיתי אומרים שהוא גורם אלרגיה לפעוטותגם קטן?
כי ראיתי באתר רק 100\150
אשמח לפרטיםאני קניתי לפני שנים אצל מישהי שמוכרת פוכים ביצור עצמי. אפשר סינטטי או אמיתי. אני קניתי סינטטי שימושי ביותר ומוצלח מאד הוא מתאים בול לרוחב של העריסה ויש לה מצעים מתאימים. היא מהצפון אם רלוונטי אתן פרטים באישי
מישהו?
לא מכירה, אבל לא נראה לי נוח ללילה.מישהו?
ברעיון של שקי שינה רק נראהלי יותר נוח....לא מכירה, אבל לא נראה לי נוח ללילה.
מה הקשר קפוצ'ון לשמיכה?
לנסיעות זה יכול להיות נחמד, אולי.
ראית את השמיכה של שילב? יש אותה גם בדוגמה של פו הדוב, והיא נראית לי באותו עובי.
אבל איך שאת רוצה...
ברעיון של שקי שינה רק נראהלי יותר נוח....
מה זה השמיכה של שילב?
אשמח לקישור
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים