שמירה ---רעיונות לתעסוקה----

• פותח הנושא gg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה שאני מציעה מניסיון זה לקבוע סדר יום. לדוגמא: תה צמחים ועוגה בשמונה וחצי בבוקר. תפילה בתשע. וכדו'. זה עושה סדר יום. הרגשה שעשיתי משהו ואפילו חלק לא הספקתי. אני יודעת שזה נשמע קצת מצחיק לקבוע זמן לקריאה ולדברים כאלו אבל לי זה ממש עזר. בהצלחה ובידיים מלאות!

• הוסף לסימניות
שכבתי בביה"ח שבוע וחצי עם אחת שאח"כ ילדה פג, כשנפגשנו היא אמרה לנו "בשמירה רק רציתי לקום ולהסתובב, כרגע אני כ"כ עייפה ומותשת [מהריצות לפגיה] שאני רק רוצה לשכב קצת"...

• הוסף לסימניות
שמעתי משפט יפה:
אני נותנת שנה מהחיים שלי כדי שלמשהוא אחר יהיה 120.

• הוסף לסימניות
תוכלי לנצל את הזמן ללימוד מקצוע כמו הנהלת חשבונות.
יש כמה אתרים כאלו ללימוד עצמי.
www.4book.co.il
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לשם מה ההקפצה?
אני מניחה שהיא כבר לא זקוקה לרעיונות.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלו לכאן דפי סדוקו
ותמיד יש את התורנית ששמחה מכזה אשכול

נ.ב אני נתיבית ולכן קישור לא יביא לי עזרה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1020408:
לשם מה ההקפצה?
אני מניחה שהיא כבר לא זקוקה לרעיונות.
דוקא כן....
נהנתי והשתמשתי בהרבה מהרעיונות...
אשמח בהחלט לשמוע עוד!

• הוסף לסימניות
אפשר לשדרג את אלבומי התמונות של הילדים.
להכין לכל אחד אלבום מעוצב עם הערות חמודות ליד כל תמונה(איפה צולם וכו), זו מזכרת נפלאה.

• הוסף לסימניות
אולי ללמוד דרך האוניברסיטה הפתוחה?

• הוסף לסימניות
ללמוד הקלדה בשיטה עיוורת
לסדר את הספר מתכונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה