עזרה שמירת הריון סיפיוליזיס

• הוסף לסימניות
היי לכולם ,
יש לי שאלה.
אני רוצה להגיש בקשה לתביעה לשמירת הריון בגלל כאבי גב אבן חמורים מאוד לא סטנדרטי,
יש לכם המלצה לאורטופד טוב מומלץ שחורות דעת שלו נחשבת בביטוח הלאומי?
אשמח להמלצות אני בכללית.

• הוסף לסימניות
אין לי מידע על רופא בכללית.
מהנסיון שלי בהריון הקודם- אחרי שנפלתי כמה פעמים בגלל סימפיזיוליזיס- אשרו לי שמירה.
בהריון הנוכחי- נפלתי אבל זה היה יום שישי ובגלל שלא היתה מכה בבטן אז לא הלכתי למיון ואין תיעוד... לא אישרו לי למרות שאורטופד כתב לי שממליץ על שמירה בגלל חוסר יציבות וחשש מסיבוכים דומים לאלו שהיו בהריון קודם (נפילות שגרמו להמטומות).
אני מנסה כמובן לערער.

• הוסף לסימניות
יש איזה אורטופד בתל אביב שהבנתי שמוכר בבט"ל.
יכולה לנסות לברר מי זה.
לדעתי הוא פרטי ולא דרך קופ"ח כלשהי

• הוסף לסימניות
אין לי מידע על רופא בכללית.
מהנסיון שלי בהריון הקודם- אחרי שנפלתי כמה פעמים בגלל סימפיזיוליזיס- אשרו לי שמירה.
בהריון הנוכחי- נפלתי אבל זה היה יום שישי ובגלל שלא היתה מכה בבטן אז לא הלכתי למיון ואין תיעוד... לא אישרו לי למרות שאורטופד כתב לי שממליץ על שמירה בגלל חוסר יציבות וחשש מסיבוכים דומים לאלו שהיו בהריון קודם (נפילות שגרמו להמטומות).
אני מנסה כמובן לערער.
השם ישמור נפילה זה מפחיד...
העיקר שאת והעובר בסדר,
את לא מבינה כמה אני מועדת לפעמים בהתקף של כאב😭😭😭 באמת לא מעניין אותם מהמצב הרפואי שיבואו לראות יום בחיי ויבינו...

• הוסף לסימניות
את לא מבינה כמה אני מועדת לפעמים בהתקף של כאב😭😭😭 באמת לא מעניין אותם מהמצב הרפואי שיבואו לראות יום בחיי ויבינו...
תספרי לי על זה...
ותנסי לספר לילד בן 5 שאתמול העזתי סוף סוף לצאת איתו לפארק למה אני פתאום לא יכולה לקום מהספסל ולבוא לראות איך הוא מטפס.
או לתינוקת בת שנה למה אמא לא יכולה עכשיו להרים אותה.
ויש לי עוד 5 חודשים ככה..
(ובלי קשר עילות נוספות לשמירה- המטומה ודימומים- אבל גם זה לא ממש עניין את בט"ל בנתיים אני כבר 3 חודשים לא עובדת כי הבריאות שלי ושל העובר חשובים לי -בלי שכר)
מה שמחזיק אותי זה שאני יודעת ומכירה בתפקיד החשוב שלי כרגע ומאמינה שמי שהביא לי את התקופה הזו יביא לי את הברכה הכלכלית. (לא סותר שעושה את ההשתדלות לערער ע"כ...)
אנסה לתפוס בערב את מי שאמרה לי עליו

• הוסף לסימניות
מניסיון, לכי לרופא הריון בסיכון גבוה פרטי
יעלה קצת יקר עכשיו אבל בעז"ה יהיה שווה אח"כ

• הוסף לסימניות
תספרי לי על זה...
ותנסי לספר לילד בן 5 שאתמול העזתי סוף סוף לצאת איתו לפארק למה אני פתאום לא יכולה לקום מהספסל ולבוא לראות איך הוא מטפס.
או לתינוקת בת שנה למה אמא לא יכולה עכשיו להרים אותה.
ויש לי עוד 5 חודשים ככה..
(ובלי קשר עילות נוספות לשמירה- המטומה ודימומים- אבל גם זה לא ממש עניין את בט"ל בנתיים אני כבר 3 חודשים לא עובדת כי הבריאות שלי ושל העובר חשובים לי -בלי שכר)
מה שמחזיק אותי זה שאני יודעת ומכירה בתפקיד החשוב שלי כרגע ומאמינה שמי שהביא לי את התקופה הזו יביא לי את הברכה הכלכלית. (לא סותר שעושה את ההשתדלות לערער ע"כ...)

אנסה לתפוס בערב את מי שאמרה לי עליו
תקשיבי את מחזקת אותי ברמות🥺 יש לי בת בת 3 ובן בן שנה וחצי מסכן הוא כבר למד לא לבוא אלי כי אני לא מרימה לא מתכופפת לא מקלחת אני ממש קשה לי עם ישיבה ושינויי מנחים ואני בשבוע 18 עד עכשיו בשמירה מהתחלה בגלל הקאות יתר אישפוז בית וכו'... וזה מסתיים ב28/2 ואני הגשתי את העילה האורטופדית לגבי ההמשך והם דחו ואני רוצה לערער אני לא יוכל לעבוד ככה עם או בלי זכר, בעלי אברך ואני מאמינה שחב מלכים ושרחם ביד השם❤️

• הוסף לסימניות
תקשיבי את מחזקת אותי ברמות🥺 יש לי בת בת 3 ובן בן שנה וחצי מסכן הוא כבר למד לא לבוא אלי כי אני לא מרימה לא מתכופפת לא מקלחת אני ממש קשה לי עם ישיבה ושינויי מנחים ואני בשבוע 18 עד עכשיו בשמירה מהתחלה בגלל הקאות יתר אישפוז בית וכו'... וזה מסתיים ב28/2 ואני הגשתי את העילה האורטופדית לגבי ההמשך והם דחו ואני רוצה לערער אני לא יוכל לעבוד ככה עם או בלי זכר, בעלי אברך ואני מאמינה שחב מלכים ושרחם ביד השם❤️
אני בשבוע 19...
לא אישרו לי גם את התקופה של הדימומים...
(עכשיו הסתכלתי במסמכים ואני רואה שהרופאה שכחה לחתום שם- הכל יוצא לה דיגיטלי. אולי זו הסיבה התקשרתי אליהם והם אמרו שיוציאו לי מכתב עם פירוט...)
זה ממש מעניין כי הרופאת נשים שלי טענה שאף פעם לא עשו לה בעיות על זה

• הוסף לסימניות
אני בשבוע 19...
לא אישרו לי גם את התקופה של הדימומים...
(עכשיו הסתכלתי במסמכים ואני רואה שהרופאה שכחה לחתום שם- הכל יוצא לה דיגיטלי. אולי זו הסיבה התקשרתי אליהם והם אמרו שיוציאו לי מכתב עם פירוט...)
זה ממש מעניין כי הרופאת נשים שלי טענה שאף פעם לא עשו לה בעיות על זה
באמת מעניין יכול להיות תקשיבי אני החלטתי שאסור לוותר להם באמת את כל החיים עובדת ומשלמת וכן כשאני לא כשירה לעבוד לכן יש אותכם למה צריך להקיא דם בשביל להוכיח

• הוסף לסימניות
ברור שאני לא מוותרת ועושה את כל ההשתדלות.
אבל עם זה מאמינה שלהקב"ה יש הרבה צינורות לשפע ואם לא יאשרו לי אז הם לא זכאים להיות השליחים של הקב"ה הפעם...
סתם בשביל לחזק- אנחנו עכשיו בתהליך של מכירת דירה. בתהליך כזה 100 אל"ש לפה או לשם זה עניין של רגעים. אז אני עושה את ההשתדלות בערעור והקב"ה ישלח לי את הברכה בעז"ה. מאיפה? אני לא יודעת. לא מחפשת לתת לו רעיונות

• הוסף לסימניות
ברור שאני לא מוותרת ועושה את כל ההשתדלות.
אבל עם זה מאמינה שלהקב"ה יש הרבה צינורות לשפע ואם לא יאשרו לי אז הם לא זכאים להיות השליחים של הקב"ה הפעם...
סתם בשביל לחזק- אנחנו עכשיו בתהליך של מכירת דירה. בתהליך כזה 100 אל"ש לפה או לשם זה עניין של רגעים. אז אני עושה את ההשתדלות בערעור והקב"ה ישלח לי את הברכה בעז"ה. מאיפה? אני לא יודעת. לא מחפשת לתת לו רעיונות
איזה נשמה איזה אמונה וואו אימלה פעם ראשונה שראיתי את האתר הזה באינטרנט והבנץי שואלים שאלות פה ונכנסתי להתייעץ וכאילו באת משמיים לחזק אותי זה מדהים,
בדיוק מישהו אמר לי השבוע דבר חכם;
השם אתה שלחת לי את ההריון הזה ואת הקושי שבו אתה שלחת לי שני ילדים ואתה זיכית אותי שבעלי ילמד תורה הכל שלך אז אתה גם תדאג להם ואיך הוא אמר??? אם אני דואגתתתת אז השם אומר הו היא לא צריכה שדאגו לה היא דואגת ומנסה להסתדר לבד, אז לא צריך להשאיר לו לדאוג לנו וכל זה לא סותר את חובת ההשתדלות..

• הוסף לסימניות
איזה נשמה איזה אמונה וואו אימלה פעם ראשונה שראיתי את האתר הזה באינטרנט והבנץי שואלים שאלות פה ונכנסתי להתייעץ וכאילו באת משמיים לחזק אותי זה מדהים,
בדיוק מישהו אמר לי השבוע דבר חכם;
השם אתה שלחת לי את ההריון הזה ואת הקושי שבו אתה שלחת לי שני ילדים ואתה זיכית אותי שבעלי ילמד תורה הכל שלך אז אתה גם תדאג להם ואיך הוא אמר??? אם אני דואגתתתת אז השם אומר הו היא לא צריכה שדאגו לה היא דואגת ומנסה להסתדר לבד, אז לא צריך להשאיר לו לדאוג לנו וכל זה לא סותר את חובת ההשתדלות..
אני לא יגיד לך שאין דאגות.
וברור שאחרי שראיתי את ההחלטה של בט"ל ירד לי מאד המצב רוח. השתדלתי מיד לחשוב את זה..

אבל כשכתבתי לך את הדברים זה עוד יותר מעמיק אצלי

• הוסף לסימניות
רק לפני שאת הלכת לשלם פרטי, תנסי לברר יותר. אני לא בקיאה בנושא אבל מפורומים של בעיות בביטוח לאומי בדברים אחרים הבנתי דווקא שהם פחות מקבלים חוות דעת של רופאים פרטיים כי אז הם כביכול משוחדים אלייך.
ויותר מקבלים חוות דעת של רופאים מקופח. פשוט תבררי קצת יותר לפני שמשלמת ביקור פרטי.

• הוסף לסימניות
מרגישה שאני כבר חופרת עם זה, אבל כל כך הרבה נעזרתי בקבוצה הזו, שאני חייבת לכתוב שוב:
יש קבוצה במייל, לנשים עם סימפיזיוליזיס, שבה אפשר לקבל מידע מקצועי, והמון המלצות מנסיון של הרבה מאד נשים.
אפשר גם להתייעץ ולקבל מענה פרטני,
ואפשר גם לבקש להצטרף לקבוצת גוגל פעילה, עם דיונים ושיתופים.
simfi.help ג'ימייל

יש שם גם מידע בנושא שמירת הריון.

• הוסף לסימניות
מרגישה שאני כבר חופרת עם זה, אבל כל כך הרבה נעזרתי בקבוצה הזו, שאני חייבת לכתוב שוב:
יש קבוצה במייל, לנשים עם סימפיזיוליזיס, שבה אפשר לקבל מידע מקצועי, והמון המלצות מנסיון של הרבה מאד נשים.
אפשר גם להתייעץ ולקבל מענה פרטני,
ואפשר גם לבקש להצטרף לקבוצת גוגל פעילה, עם דיונים ושיתופים.
simfi.help ג'ימייל

יש שם גם מידע בנושא שמירת הריון.
מעניין איך מצטרפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה