עזרה שמירת הריון סיפיוליזיס

• הוסף לסימניות
הייי אודה לעזרה,
אני סובלת מסימפיזיוליזיס,בבית חולים הומלץ לי על שמירה.
אני בשבוע 35, האם אני צריכה לקבוע תור לאורתופד רגיל ?
כתבתי כאן כבר פשוט העתקתי את התגובה שלי מקווה שיעזור לך:

מנסיון אישי -

כשהייתי בסוף ההריון, הופיע אצלי סימפיזיוליזיס ברמה קשה מאד.
הייתי מרותקת לכסא גלגלים, ובקושי יכולה ללכת עם הליכון. כאבים נוראיים בכל פסיעה ותנועה. מבחינתי זה היה סוף העולם.
במצב ממש נואש, יצרתי קשר עם מטפלת בעיר רחוקה ממני, כזו שהמליצו לי עליה מאד. היא אמרה לי שהקליניקה שלה ממוקמת במקום ללא מעלית וישנן מדרגות, ויהיה עליי להשיג מקום אחר באותה עיר בקומת קרקע.
אני לא הכרתי שם אף אחד, וכמה שניסיתי להשיג לא הצלחתי. בסופו של דבר הגעתי למישהי אחרת, בשם רות נחמני מבית שמש. מטפלת הוליסטית טבעית כבר הרבה שנים. היא לקחה לי רבע מהמחיר של אותה אחת, ואחרי הטיפול הראשון אצלה כבר הצלחתי ללכת. היא לימדה אותי תרגילים לבצע יום יום, ומדיי שבוע הלכתי אליה, גם כשלא ממש היה צורך רק כדי לתחזק את הטיפול. כמובן גם קשר טלפוני רציף.
היא ממש הצילה אותי. אני ממליצה עליה בכל לשון. גם מחיר שפוי, וגם אנושית ומקצועית ברמות.

המספר שלה:
0536216827

חוץ ממנה יש את הילה בן חמו שהיא עשתה לי דיקור סיני, ועזר לי פלאות.
המספר שלה:
0584994433

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה