אופיס 365 שמירת תבנית בוורד

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הקטע בשמירת קובץ תבנית.
שמתי לב שכשמשתמשים בה צריך בכל מקרה בסוף לעשות שמירה בשם ולקרוא בשם חדש אם לא הטקסט נשמר בקובץ התבנית.
אז מה עשינו? יכולנו להשתמש בקובץ רגיל ולעשות שמירה בשם והקובץ הראשון היה נשאר כמו שהוא????

• הוסף לסימניות
זה טוב למי שזוכר לעשות שמירה בשם על ההתחלה. לא טוב למי שמתחיל לעבוד, עושה קונטרול אס ואחר כך מנסה לתלוש את שערות ראשו עד שמתקרח.

• הוסף לסימניות
סוף סוף אנו מקבלים את אותה תוצאה, אבל הרעיון בתבנית שהקובץ כבר מוכן לשימוש בעיצוב שהנך רוצה אותו ואתה ישר יכול להתחיל לעבוד, כמו"כ בשמירה בשם הרבה פעמים הנך שוכח לשמור בשם והנך שומר בצורה הרגילה ואז אין לך דרך לחזור למצב הקודם, משא"כ בתבנית.

• הוסף לסימניות
כן אבל גם בתבנית שהכנתי צריך לעשות שמירה בשם
כאשר עשיתי שמירה רגילה הנתונים נשמרו....

• הוסף לסימניות
אחרי ששמורים קובץ כתבנית ופותחים אותו שוב ועובדים עליו בסיום העבודה הוא נשמר כקובץ נפרד מהתבנית עצמו שנשאר כמו שעצבנו אותו בתחילה.

• הוסף לסימניות
הרעיון בתבנית הוא פשוט מאד:
אם יש לך עיצוב מסוים שבו רוצים לעבוד עם הקבצים, נניח בלאנק, התבנית פשוט שומרת את העיצוב ולא צריך כל פעם לעצב מחדש, אלא הקובץ החדש תמיד נפתח עם העיצוב שנשמר בתבנית.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות תבנית אבל שלא יזוז ז"א אם אני עושה כותרת בדף וזה התבנית שלי כמו בלאק פתחתי אח"כ את התבנית יש אפשרות שלא יהיה אפשר לעשות שום שינוי בקובץ הנ"ל

• הוסף לסימניות
אפשר לשים את המה שרוצים בכותרת עליונה/תחתונה.

• הוסף לסימניות
אחרי ששמורים קובץ כתבנית ופותחים אותו שוב ועובדים עליו בסיום העבודה הוא נשמר כקובץ נפרד מהתבנית עצמו שנשאר כמו שעצבנו אותו בתחילה
אלוש01, לצערי קובץ התבנית נשמר לי לא בקובץ נפרד
אתה או אחרים יודעים אולי מדוע?

• הוסף לסימניות
אין מושג למה?
אני פותח קובץ וורד ובסוף העימוד שומר אותו בשמירה בשם כתבנית ונותן לו שם, בפעם הבאה אני פותח את התבנית, לאחר העבודה כשמבקש ממני לשמור הוא נשמר כקובץ וורד פשוט, והתבנית נשארת. בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
פשוט וקל, כשם שתוכנת בוורד, במידה והיתה משתנית בכל עבודה מחדש, היינו משתגעים, ולכן כל עבודה הוא נותן לשמור, ולא שם את השינויים על התוכנה.
כך ובאותה מידה, ובשביל זה נועד קובץ 'תבנית'!! ליצור מסמך שישאר עם ההגדרות המסוימות, אך לא ישתנה.

שימושים נצרכים: מסמך של חברה, שלמעלה הכותרת/כתובת וכדו', במקום כל פעם למחוק את ההודעה הקודמת ולכתוב חדשה. פותחיםי אותו, והוא אוטומט מכפיל את עצמו (=במילים אחרות).

• הוסף לסימניות
בשביל בלאנקים וכדו', יותר פשוט לשמור בקובץ וורד רגיל, אח''כ ללחוץ על הקובץ בלחצן ימני > מאפיינים > קריאה בלבד.
בכל פעם שתעשו שינויים תצטרכו לשמור בשם חדש, והמקור ישאר.

• הוסף לסימניות
למה זה יותר פשוט מלשמור כתבנית?

• הוסף לסימניות
זה כדי שבטעות לא ישמרו על המסמך המקורי

אולי כי את שומרת על אותו שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה