- הוסף לסימניות
על איזה חסידות אתה מדבר?
פינסק קרלין.
על איזה חסידות אתה מדבר?
פינסק קרלין.
א. התדירות מבי"ש לק"ג, היא כל שעה. תברר מדויק מול משרד התחבורה.מה שמענין אותי זה מה התדירות של התחבורה מבית שמש לקרית גת 2 נסיעות ביום? או יותר מכך, כמו"כ לגבי ביתר,
לגבי מצב התעסוקה, יש ביקוש "להוראה"? כמו"כ האם האזור תעשייה רלוונטי?
ולגבי הקהילות הכלל חסידי, כמה משפחות חסידיות מתגוררות בעיר (ללא גור ובעלז)
והאם האזור התפתח בשנים האחרונות?
לגבי ראש העיר הוא לא "אנטי"? כי זכור לי מהבחירות שהוא הוציא קמפיין... והוא גם תקע את קריית גת מערב.
באזור 1.2 M בשכונת המתחרדים, באזור 1.35 בשכונה החרדית אתרי המקרא. ובאזור 1.5 בקריה החרדית רמות דוד.מה המחירים של הדירות בקרית גת? ובאיזה אזורים מתרכזים החרדים(בעיקר החסידים)?
ומה עם קריית גת מערב? כבר משווקים דירות? ובאיזה מחירים? ומה כמות הדירות?באזור 1.2 M בשכונת המתחרדים, באזור 1.35 בשכונה החרדית אתרי המקרא. ובאזור 1.5 בקריה החרדית רמות דוד.
לגבי איזה אזורים מתרכזים החרדים. תסתכל בשרשור המיועד לכך https://www.prog.co.il/threads/קרית-גת-מי-מכיר.877069/page-11
באמת מומלץ להמשיך את הדיון שם.
מאיזה קהילות? ולאיזה מטרה להשקעה או למגורים?בישן יש יחסית מחירים טובים ומי שיש לו שכל קונה עכשיו
אני יודע על הרבה חברה שקונים עכשיו
מבית שמש לקריית גת יש 15 נסיעות ביוםמה שמענין אותי זה מה התדירות של התחבורה מבית שמש לקרית גת 2 נסיעות ביום? או יותר מכך, כמו"כ לגבי ביתר,
מחירי פריסייל שאני ביררתי מתחיל ב19.5 למטר ניתן לקבל פריסייל במחיר קרוב לזה כבר בבית שמש..ומה עם קריית גת מערב? כבר משווקים דירות? ובאיזה מחירים? ומה כמות הדירות?
קצת הגזמת.ניתן לקבל פריסייל במחיר קרוב לזה כבר בבית שמש..
לפני שנה היה פריסייל באפי קפיטל בבית שמש ב20 K למטרקצת הגזמת.
אבל לצערנו ק''ג אכן לא זולה בכלל.
אה. אתה התכוונת לפריסייל אמיתי. לא מה שמוכרים לציבור...לפני שנה היה פריסייל באפי קפיטל בבית שמש ב20 K למטר
כך שלצערי ממש לא הגזמתי מי שיודע לחפש פריסייל טוב לדעתי האישית יוכל למצוא בבית שמש מחירי פריסייל דומים למחיר בקרית גת כך שבשורה גדולה כבר אין למה לצפות בקריית גת.
פריסייל אמיתי גם מוכרים לציבוראה. אתה התכוונת לפריסייל אמיתי. לא מה שמוכרים לציבור...
כרגע אין הרבה בנייה חדשה בבית שמש כך שאין גם פריסיילוגם זה לדעתי היום אין פחות מ22 למטר.
כיום מי שמשווק בבית שמש זה רוטשטיין, הפרוייקט מעל הקניון בכניסה לד' ואפי קפיטל.כרגע אין הרבה בנייה חדשה בבית שמש כך שאין גם פריסייל
אבל ברגע שיהיה היתרים ברמה ה לא בהכרח שהמחיר יהיה הרבה יותר יקר
לא אמרתי שקרית גת היא פתרון, להיפך תדפדף בשרשורים אחרים אף הזהרתי מהסיכון בעסקאות המוצעות כרגעכל אלו שחושבים שקרית גת זה פתרון במחירים של היום זה פתרון רק למשפרי דיור וזוכי מחיר למשתכן לזוג חסידי ממוצע אני לא רואה דרך ריאלית איך יוכלו לגשת לרכישה שם
אדרבה אשמח שתגיד לי שאני טועה..
גם בהנחה ומחיר למטר בבית שמש זה 22K וקרית גת יהיה 20K לא חושב שניתן לקרוא לזה פתרון דיור לטווח הרחוקכיום מי שמשווק בבית שמש זה רוטשטיין, הפרוייקט מעל הקניון בכניסה לד' ואפי קפיטל.
כן צפויים עוד שיווקים של כמה פרוייקטים של המרות מדיור מוגן לדיור רגיל שאולי יהיו זולים, ולשפיר בד'5 יש גם מאות דירות לא מכורות.
ומה שיהיה בה'2 זה באמת מרתק כי הקבלנים קנו את הקרקע ביקר מאד ו80% זה הגרלות!
לא אמרתי שקרית גת היא פתרון, להיפך תדפדף בשרשורים אחרים אף הזהרתי מהסיכון בעסקאות המוצעות כרגע
אבל מה שדיברו כאן זה על המצוקה של הכלל חסידי וע"ז שיש הרבה מהם שקונים בקרית גת הישנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים