דרוש מידע שמלה השכרתי נקרעה בחתונה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שמי שמשכיר כזה מתקן חייב להחתים ולקחת צ'ק פיקדון, (אחריות על הפגמים)
וגם אם כן אומרים לה הרב שלי אומר אחרת בואי נלך ונשאל אותו שוב (מי אמר לך שהיא שאלה רב ולא בעלה או את הבחור בן ה17?(
לגבי השמלה - חושבת שצריך לשאול רב וגם פעם הבאה להחתים על איזשהו מסמך שבמידה ויארע לשמלה נזק היא תצטרך לשאת בנזקים
גם אנחנו השכרנו למישהו מתנפח חדש
והוא חזר מלוכלך ושחור עם מלא שלווה
וקטשופ, הילדים קפצו עם נעלים ואוכל.

יש אנשים שממש לא שומרים במיוחד אם שילמו כמה שקלים..

• הוסף לסימניות
קראתי רק את תחילת התגובות, וגם אני כמו השואלת הייתי בהלם מהתשובות שלכן.
קודם כל ברור שזו שאלה לרב, אז אם זה ברור לבנות כאן מדוע על הדרך אתן עונות גם תשובות מכעיסות???
אני אגב, אם הייתי המשכירה והיתה קוראת לי כזו פשלה הייתי משלמת על התיקון או מבררת עם רב מוסמך לדיני ממונות. ברור שהאשה לא עשתה את זה מרצונה ולא היתה יוזמת ארוע כזה שוב, אבל היא צריכה לדעת שהיא לובשת שמלה לא שלה ויש עליה אחריות לשמור על תקינותה המלאה גם אם היא שילמה עליה 350 ש"ח....

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין
האם פרסמת את זה כדי לקבל תמיכה? כדי לשמוע דעות אחרות?
ברור לגמרי שאת מאוד כועסת, וזה לגמרי מובן! נגרם לך נזק וזה באמת מתסכל
פשוט לא כל כך ברור לי מה מטרת האשכול - אם זה שיתוף, פריקה, או שציפית לתגובה מסוג מסוים.

שמתי לב שכאשר מישהי כותבת תגובה שלא תואמת את דעתך, את מגיבה באימוג'ים כועסים
זה קצת יוצר תחושה לא נוחה, ויכול להתפרש כאילו אין מקום לדעה שונה
ברור לי שאת נפגעת ורוצה שיבינו אותך, וזה מובן. פשוט חשוב לאפשר גם מקום לדעות נוספות.
בראש ובראשונה באמת רציתי לדעת מה נהוג לעשות במקרה הזה
האם זה קרה למשהי? מה היא עשתה?

בנוסף, חורה לי מאוד התגובות שמוציאות אותי לא בסדר
כאילו אני משחירה משהי או טוענת שהיא עשתה זה בכוונה
וזה בסדר לומר את זה
בסופו של דבר זכות כל אחת לחשוב מה שהיא רוצה
אבל את יודעת טוב מאוד
שאם המקרה הזה היה קורה לך היית מגיבה אחרת
ככה זה
קל לשפוט מרחוק, זה בכל דבר.

• הוסף לסימניות
@שיראז באמצע חתונה השמלה שלי נקרעה (שמלה שלי) לאורך, ותפרתי לעצמי ידנית בחתונה.
בחתונה הראשונה הכל היה טוב, בחתונה השניה כנראה כבר היתה רגישה מידי ושפשוף קל בשולחן גרם לקרע לכל האורך. ב"ה זה היה תחרה אז היה יותר קל לתפור את זה בחתונה בלי שזה יבלוט.

אני לא יודעת מה הייתי עושה אם מישהי שהיתה שוכרת ממני את השמלה היתה מחזירה לי ככה, אבל אני משאילה את השמלות (יש לי 4) ולא משכירה כי אין לי כח לקחת אחריות על השמלות ולתחזק אותם. (לוקחים ומחזירים נקי מהניקוי יבש על חשבון המשאילה)

• הוסף לסימניות
אני השכרתי עכשיו שמלה שעלתה הרבה יותר מ1200
ב200 ש"ח ואמרתי מראש שאם זה ינזק (שמלה מאד רגישה) ישלמו 500
על ההשכרה לקחת לה יותר מרבע ממחיר השמלה, אחרי שאת לבשת פעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה