שמלות אירועים לילדות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי שמתכננת לקנות את השמלות החדשות לאירועים של מלאנג' או השחור בז' או את הסגול אשמח לקנות אותן לאחר השימוש חוי 0527140037
וכן למי שיש סדרות עדכניות ובמצב מעולה

• הוסף לסימניות
הדגם הסגול לא הגיע עדין לחנויות, נכון לשבוע שעבר.

• הוסף לסימניות
השבוע אמור להגיע (בתקווה)

• הוסף לסימניות
גם השחור עדין לא הגיע

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט ממי המידע?
כשניסיתי לברר עליהן לא היה שום צפי.

(זה נותן לי תקוה, הארוע כבר קרוב...)
ביום חמישי דיברתי עם מלאנז בשמגר, אמרו לי ששם יגיע הכי מהר, הם אמרו שהקצרות יגיעו בעוד שבוע (מחמישי) והארוכות עוד 3 שבועות

• הוסף לסימניות
ביום חמישי דיברתי עם מלאנז בשמגר, אמרו לי ששם יגיע הכי מהר, הם אמרו שהקצרות יגיעו בעוד שבוע (מחמישי) והארוכות עוד 3 שבועות
תודה על המידע! עוזר לי מאד.

ידוע לך אם מידה 6 זה קצר או ארוך? (מחכה מאד למידה הזו, ו3 שבועות זה אחרי האירוע.)

• הוסף לסימניות
בדגם הקודם שלהם 6 היה קצר

• הוסף לסימניות
ארת צריכה רק מידה 6?
יעזור לך הדגם הקודם עם הנקודות נצנץ?
דברי איתי 0527140037

• הוסף לסימניות
מאיפה יש לכם מידע על הדגמים לאירועים של מלאנג?
זה עוד לא בחנויות...

עשיתי חיפוש באשכולות רבים ולא מצאתי קטלוג שלהם

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש קטלוג במייל kidichicoffice בגימייל
הם שולחים קטלוג של קידישיק וקטלוג של מלאנז

• הוסף לסימניות
מי שמתכננת לקנות את השמלות החדשות לאירועים של מלאנג' או השחור בז' או את הסגול אשמח לקנות אותן לאחר השימוש חוי 0527140037
וכן למי שיש סדרות עדכניות ובמצב מעולה
@חוי נ , יש לך מושג כמה השמלות עולות? (הסגול)
ובכמה תרצי לקנות אותן אחרי שימוש אחד?

אני צריכה 5 שמלות ממידה 2 עד מידה 6 (בגדול)
אם זה אכן יגיע השבוע.

הארוע שלנו בסוף חשון, הבגדים יהיו בבני ברק / ירושלים / מודיעין עילית.

(אם תקני ממישהו אחר ותשכירי את השמלות, גם אשמח לדעת מחיר.)

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה