השחור בז' הגיע? איפה?הדגם הסגול לא הגיע עדין לחנויות, נכון לשבוע שעבר.
יכולה לפרט ממי המידע?השבוע אמור להגיע (בתקווה)
ביום חמישי דיברתי עם מלאנז בשמגר, אמרו לי ששם יגיע הכי מהר, הם אמרו שהקצרות יגיעו בעוד שבוע (מחמישי) והארוכות עוד 3 שבועותיכולה לפרט ממי המידע?
כשניסיתי לברר עליהן לא היה שום צפי.
(זה נותן לי תקוה, הארוע כבר קרוב...)
תודה על המידע! עוזר לי מאד.ביום חמישי דיברתי עם מלאנז בשמגר, אמרו לי ששם יגיע הכי מהר, הם אמרו שהקצרות יגיעו בעוד שבוע (מחמישי) והארוכות עוד 3 שבועות
8מאיזו מידה מתחיל הדגם הארוך?
לא, מידה 6 היא המידה הכי גבוהה שאני צריכה.ארת צריכה רק מידה 6?
יעזור לך הדגם הקודם עם הנקודות נצנץ?
דברי איתי 0527140037
יש תמונות של הבגדי אירועים של מלאנג'?
@חוי נ , יש לך מושג כמה השמלות עולות? (הסגול)מי שמתכננת לקנות את השמלות החדשות לאירועים של מלאנג' או השחור בז' או את הסגול אשמח לקנות אותן לאחר השימוש חוי 0527140037
וכן למי שיש סדרות עדכניות ובמצב מעולה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים