שמלות אירועים לילדות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אגב למי יש את השמלה ממלאנג' של שנה שעברה שחור שמנת קומות עם נקודות נצנץ שחורות מידה 8 אני צריכה דחוף גם לקניה תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות להתאים לסט חליפה לבן 6.5 ולאישה צעירה מידה 44

• הוסף לסימניות
לי יש את הסגולות מידה 3-6-10
אשמח להשכיר/למכור
בני ברק

• הוסף לסימניות
אגב למי יש את השמלה ממלאנג' של שנה שעברה שחור שמנת קומות עם נקודות נצנץ שחורות מידה 8 אני צריכה דחוף גם לקניה תודה
זה זה??
Inkedשחור קומות לבן_LI.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תגידי יש לך את השמלות השחור אפרסק של מאלנג'?
אני מחפשת בדחיפות 2 שמלות מידה 6 לעוד שבוע...
אולי יש למישהי כאן?

• הוסף לסימניות
לי יש את השמלה השחור קטיפה של השנה ממלאנג' במידה 14
מי שמעוניין בג'ימייל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לי יש חצאית לנערה/בחורה - מידה 36-38
בדיוק כמו השמלות אירועים הסגולות של מלאנז

מהממת!! משדרגת ממש את הסט לבחורה שרוצה להיות כמו השמלות אבל לא בדיוק...
050prog ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תגידי יש לך את השמלות השחור אפרסק של מאלנג'?
אני מחפשת בדחיפות 2 שמלות מידה 6 לעוד שבוע...
אולי יש למישהי כאן?
נורדמן בק"ס 0527199798 שעות מענה ראשון ושני מארבע עד שש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה