שמלות אירועים לילדות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת את השמלה של מלאנז משנה שעברה
שחור קטיפה למעלה
שמנת עם נקודות שחורות למטה
מידה 16/18
1608802046395-png.789468
יצא לך אולי להתאים לזה חליפה לילד או שמלה לאישה ?
יש לי את הבגד הזה לילדה קטנה לאירוע ואני מחפשת חליפה ושמלה מתאימה

• הוסף לסימניות
יצא לך אולי להתאים לזה חליפה לילד או שמלה לאישה ?
יש לי את הבגד הזה לילדה קטנה לאירוע ואני מחפשת חליפה ושמלה מתאימה
החתונה עוד לא היתה...
אבל לעצמי יש לי שמלה שחורה בשילוב קטיפה שחורה
ולבן שלי חליפת קטיפה שחורה + מכנס קטיפה שחור קצר

• הוסף לסימניות
מחפשת להשכיר את השמלות המדוברות של מלאנג' מהשנה בצבע שחור קרם , במידה 5 ו7 בדחיפות לתאריך ב' אדר א'
אשמח מאד אם יש למישהי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מוכרת את השמלה של מלאנג השנה (קטיפה שחור ולמטה בהיר) מידה 2 שהוקטנה. היה טוב לילדה בת כמעט שנתיים
180 שח

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים סט של השמלות של אנגלס הקטיפה של השנה יש למשהו?

• הוסף לסימניות
חדש עולה 180 ₪.
רק יש חסר במידות.
צפה בקובץ המצורף 1045728
מוכרת לפי מה שקניתי -לא עושה מזה כסף...
גם אני חיפשתי לקנות חדשה ויש חסר במידות... אם תמצאי בחנויות מצוין .
בנוסף זו שמלה מידה 2 שעברה קיצור והקטנה. (מידה 2 המקורית מתאימה לילדה גדולה מגיל 2)
בקיצור תעשי מה נוח לך לא שווה לי למכור בפחות

• הוסף לסימניות
שמלות אירועים לילדות
יפהפיות במיוחד
במידות 2-10
בני ברק / בית שמש / אשדוד

150 לילדה, אם לוקחים 4 120 לשמלה

טלפון 0583210266

להשכרה השמלות של מלאנז׳ (קטיפה שחור ולמטה בהיר)
מידות: 5 , 7 (מקוצר) , 10 , ושתי שמלות מידה 3
פנוי החל מתאריך ז׳ אדר ב׳.
ataey123אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה