שמלות אירועים לילדות

מצב
הנושא נעול.
יש מצב לקבל תמונה של השמלה שחור ובז' של מלאנג' שכולם כותבים עליה?
אני מתעניינת בשמלות בצבעים אלו לחתונה בעוד 3 שבועות (כ"א אדר א').
צריכה במידות 2/3 ו-4/5 .

יש מצב לקבל תמונה של השמלה שחור ובז' של מלאנג' שכולם כותבים עליה?
אני מתעניינת בשמלות בצבעים אלו לחתונה בעוד 3 שבועות (כ"א אדר א').
צריכה במידות 2/3 ו-4/5 .
כנראה מתכוונים לזה:
1643540646435.png

תודה רבה לעונות.
אשמח לדעת למי יש את השמלה עם הנצנצים למטה, לילדות בגילאים 2 ו- 4. במחיר ממש סמלי.
לא מתכוונת להוציא על זה הרבה כסף (כבר השקעתי לחתונה נוספת שהיתה לפני שבועיים).
תודה רבה.

תודה רבה לעונות.
אשמח לדעת למי יש את השמלה עם הנצנצים למטה, לילדות בגילאים 2 ו- 4. במחיר ממש סמלי.
תודה רבה.
יש בגמח של נורדמן במודיעין עילית

כן לזה התכוונתי.
את יודעת שיש להם את זה?
ומה המס' שלהם?
הייתי שם לפני כמה חודשים והיה
אמור להיות פה איפשהו פלאפון שלהם אין לי אותו זמין עכשיו
מקווה שיהיה פנוי לך למתי שתצטרכי
בהצלחה!

תודה רבה לעונות.
תודה רבה.
יש לי מידה 5 אם עוזר לך
משכירה ב50 שח

יש למישהי את השמלה של מלאנג משנה שעברה שחור עם קומות לבן לילדה בת 10 (מידה 12/14)

הייתי שם לפני כמה חודשים והיה
אמור להיות פה איפשהו פלאפון שלהם אין לי אותו זמין עכשיו
מקווה שיהיה פנוי לך למתי שתצטרכי
בהצלחה!

אז יש לך מס' טלפון מעודכן שלהם?
התקשרתי למס' שפרסמו כאן אבל כל הזמן תא קולי...
אם יש למשהו אחר אשמח לקבל.

תודה רבה לעונות.
תודה רבה.

יש למישהי את השמלה של מלאנג משנה שעברה שחור עם קומות לבן לילדה בת 10 (מידה 12/14)

יש בגמ"ח שמחת תהילה ברחובות את השמלות של מלאנג' משנה שעברה

יש לי מידה 10. (היה לילדה בת 10)
(משנה שעברה קומות עם נצנצים)
משכירה ב50 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה