דרוש מידע שמלות של מלאנג' - ורוד נצנץ

• הוסף לסימניות
@בן עמרם ו@!?!? אתן מאותה המשפחה? מדברות על אותו הסט? אני רוצה ליצור אתכן קשר ולא יודעת איך

• הוסף לסימניות
לא,
המחיר הוא 80 לקצר ו-100 לארוך.

• הוסף לסימניות
בגדול כן, אני צריכה לבדוק שוב.
אילו מידות את צריכה?

• הוסף לסימניות
בגדול השגתי חלק מהסט
מה שחסר לי כרגע זה:
2*10
2*8

מאיזה אזור את בארץ?
ומה מצב השמלות?

• הוסף לסימניות
האם הסתדרת?
במידה ולא, נשמח לעזור לך..
ברשותינו סט גדול, פנוי לתאריך הנ"ל.
לא הסתדרתי ולא ידוע לי קשר ל@בן עמרם
אבל המחיר לא רלוונטי לנו, התלבטנו אם לקנות מחו"ל בכזה מחיר או לשכור כאן בזול יותר

• הוסף לסימניות
לא הסתדרתי ולא ידוע לי קשר ל@בן עמרם
אבל המחיר לא רלוונטי לנו, התלבטנו אם לקנות מחו"ל בכזה מחיר או לשכור כאן בזול יותר
לא יודעת אם את מעודכנת, בכל אופן המחיר הוא 80 לשמלה קצרה ו-100 לארוכה..

• הוסף לסימניות
@?!?! באילו מידות השמלות הקצרות?
באיזה עיר את ממקומת ע"ג הגלובוס?
והאם זה פנוי לז' סיון?

• הוסף לסימניות
המידות הקצרות הן עד מידה 5,
אבל התאריך הנ"ל לא רלוונטי :(
מקווה שתסתדרי.

• הוסף לסימניות
בגדול השגתי חלק מהסט
מה שחסר לי כרגע זה:
2*10
2*8

מאיזה אזור את בארץ?
ומה מצב השמלות?
יש לי את המידות המבוקשות,
לאיזה תאריך את צריכה אותן?

השמלות שמורות מאדדדד , במצב חדש ממש!!
ניתן לרכז את השמלות בירושלים או ביתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה