לא,
המחיר הוא 80 לקצר ו-100 לארוך.
לא הסתדרתי ולא ידוע לי קשר ל@בן עמרםהאם הסתדרת?
במידה ולא, נשמח לעזור לך..
ברשותינו סט גדול, פנוי לתאריך הנ"ל.
לא יודעת אם את מעודכנת, בכל אופן המחיר הוא 80 לשמלה קצרה ו-100 לארוכה..לא הסתדרתי ולא ידוע לי קשר ל@בן עמרם
אבל המחיר לא רלוונטי לנו, התלבטנו אם לקנות מחו"ל בכזה מחיר או לשכור כאן בזול יותר
כן אני מעודכנת,לא יודעת אם את מעודכנת, בכל אופן המחיר הוא 80 לשמלה קצרה ו-100 לארוכה..
מעולה!כן אני מעודכנת,
ראינו משהוא בשיין לגדולות ב80 ולקטנות בין 50-70
יש לי את המידות המבוקשות,בגדול השגתי חלק מהסט
מה שחסר לי כרגע זה:
2*10
2*8
מאיזה אזור את בארץ?
ומה מצב השמלות?
יש לי את המידות המבוקשות,
לאיזה תאריך את צריכה אותן?
השמלות שמורות מאדדדד , במצב חדש ממש!!
ניתן לרכז את השמלות בירושלים או ביתר.
מה המייל שלך?לא רואה מייל,
מתענינתעל כ"ט סיון 10 שמלות
ומה המחיר
בסופו של דבר קנינו את השמלות. תודה לך!
מי שמעוניינת לשכור מאיתנו מוזמנת ליצור איתי קשר
מה המייל שלך?ממתי זה פנוי?
איזה מידות?
מה המחיר? מאיזה עיר לקחת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים