חלבי שמנת מתוקה - התאריך עובר היום

• הוסף לסימניות
יש לי מיכל של 4 ליטר שמנת מתוקה 42% התאריך עד היום, אני רוצה להכין פחזניות/ כוסיות/ רולדה לשבוע הבא לבת מצווה וכמובן להקפיא, האם יש חשש שיתקלקל בגלל התאריך הקצר?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי מיכל של 4 ליטר שמנת מתוקה 42% התאריך עד היום, אני רוצה להכין פחזניות/ כוסיות/ רולדה לשבוע הבא לבת מצווה וכמובן להקפיא, האם יש חשש שיתקלקל בגלל התאריך הקצר?
תודה!
לא אמור להתקלקל,
מה גם שיהיה יותר רגיש בהפשרה.
ההקפאה בעצם עוצרת את תהליך ההתיישנות,
כך שכשתפשירי את המאכלים.
הם יהיו עם שמנת שעובר לה התאריך באותו יום......

וכדאי בכלל להקפיא רולדה/ פחזניות? נשמר טוב?
לא אמור להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
דווקא שמנת 42 מתקלקלת ממש ממש מהר שלא כמו השאר
אבל מריחים ריח חמוץ שאי אפשר לפספס!

• הוסף לסימניות
תקפיאי את השמנת לפני ההקפצה.

• הוסף לסימניות
אני תמיד קונה שמנת מתוקה ומקפיאה ומשתמשת כשאני צריכה בלי להתיחס בכלל לתאריך
אבל אם את מכינה עוגות וכ זה עם מוצרי חלב שפגי תוקף כמעט זה נשמר לעוד זמן

• הוסף לסימניות
תודה!
אין חשש , תריחי אם זה מריח טוב זה בסדר.
וכדאי בכלל להקפיא רולדה/ פחזניות? נשמר טוב?
מומלץ להקפיא כדי שיישאר משהו ;) (אצלינו מה שנשאר בחוץ נאכל...)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, עזרתם לי מאוד!
השמנת נשארה טובה אפילו כמה ימים אחרי התאריך וממה שנשאר בסוף הכנתי חמאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה