היו חיוביים לפני כמה זמן? מה כמות הנוגדנים שהייתה? היכן בוצעה הבדיקה?אנשים שהיתה להם קורונה ונדבקו שוב
אנחנו שומעים הרבה
אבל האם שמעתם על אנשים שחיוביים בבדיקה סרולוגית
ונדבקו שוב?
כן. יש לי מכרה שכל המשפחה הייתה חולה ורק היא הייתה שלילית, ולאחר תקופה היא עשתה סרולוגית ויצאה עם נוגדנים גבוהים.היו חיוביים לפני כמה זמן? מה כמות הנוגדנים שהייתה? היכן בוצעה הבדיקה?
כן. יש לי מכרה שכל המשפחה הייתה חולה ורק היא הייתה שלילית, ולאחר תקופה היא עשתה סרולוגית ויצאה עם נוגדנים גבוהים.
ועכשיו היא נדבקה וחיובית.
הדבקות חוזרות מאומתות התפרסמו כבר לפני כמה חודשים ואין כל ספק שקיים דבר כזה, אבל כמובן זה די נדיר, ולכן אין כל סיבה שמשרד הבריאות ישנה את ההוראות למחלימים בגלל מקרים חריגים.המציאות היא שמשרד הבריאות לא יצא עד עכשיו בהוראה חדשה על מחלימים. ולכן יש עדין לפקפק בכל הסיפורים.
אם היו להם בפעם הראשונה תסמינים יחודיים לקורונה כמו איבוד חוש טעם או ריח, סביר מאד להניח שהם אכן נדבקו פעמיים.(אני מכיר משפחה שהייתה חולה פעמיים... ובברור שלי איתם התברר שהם לא היו מאומתים עם בדיקה, אלא "בטוח" היו חולים כי היו להם את "כל" התסמינים... ועכשיו הם מאומתים באמת...)
משרד הבריאות צריך אולי להיות זהיר לפני שהוא קובע הוראה שנוגעת ישירות לחצי מליון איש (מס' המחלימים). ואין עדיין מספיק מידע מחקרי בשביל לבסס הוראה כזו.הדבקות חוזרות מאומתות התפרסמו כבר לפני כמה חודשים ואין כל ספק שקיים דבר כזה, אבל כמובן זה די נדיר, ולכן אין כל סיבה שמשרד הבריאות ישנה את ההוראות למחלימים בגלל מקרים חריגים.
אם היו להם בפעם הראשונה תסמינים יחודיים לקורונה כמו איבוד חוש טעם או ריח, סביר מאד להניח שהם אכן נדבקו פעמיים.
חברה שלי בצוות היתה חולה מאומתת בגל הראשון - כשעוד היו צריכים 3 בדיקות שליליות כדי לצאת מהבידוד
ואחרי חודשיים חלתה שוב - ושוב מאומתת
ב 2 הפעמים חלתה והרגישה מאוד לא טוב[היא והילדים]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים