מה עם געברוקס?אצלנו אוכלים מצה עם שמפו
חיפשתי באושר עד בעיר אחרת, ולא היה.אושר עד.
לא רלוונטי כיהגיוני מאוד שצריך בדץ,
כי אסור ליהנות מחמץ בפסח.
ומה שידוע לגבי אכילת כלב,
זה דווקא במאכל שהתקלקל עד שכלב לא יכול לאכול אותו,
אבל דבר שאין דרכו של כלב לאכלו, אסור גם ליהנות ממנו.
כך הביא הרב טשזנר ב"שערי ימי הפסח" לענין בושם.
ולענין סבון, הביא את הגרש"ז אוירבך שהתיר לציבור, אך החמיר לעצמו.
(ולשואלים אצלנו אוכלים מצה עם שמפו אז צריך דווקא בד"ץ-נא לא לדון בענין)
לא ראיתי שנים דבר כזה. גם אני אשמח לדעת.
אני לא חושבת שיש העדה החרדית, אולי הכשרים אחרים.
שנה שעברה היה במשנת יוסף, נראה לי NOVO בהשגחת הבדץ, לוידת לגבי שנה זו.יש סבונים אחרים בהכשר הבדץ?
שנה שעברה היה במשנת יוסף, נראה לי NOVO בהשגחת הבדץ, לוידת לגבי שנה זו.
גם השנה NOVO הוא הבדץיש סבונים אחרים בהכשר הבדץ?
איפה אפשר להשיג בירושלים? מישהו ראה?גם השנה NOVO הוא הבדץ
יש רק בחנויות שנשאר להם משנה שעברהגם השנה NOVO הוא הבדץ
כמעט בטוחה שראיתי ביש (בני ברק)איפה אפשר להשיג בירושלים? מישהו ראה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים