עוגות/עוגיות שמרים----שדרוג בקליעה!

• הוסף לסימניות
אשמח לפתרון, כל העוגות שמרים יוצאות לי לא ככ אפויות בחצי התחתון, הפנימי,
הבצק נאפה אבל נהיה צמיגי כזה, בצקי.

• הוסף לסימניות
וואו אני גם
הכל נראה טוב ומבטיח עד שאני מוציאה מהתנור
ויש לי תנור טוב לא אמור לא לאפות

• הוסף לסימניות

וואו אני גם
הכל נראה טוב ומבטיח עד שאני מוציאה מהתנור
ויש לי תנור טוב לא אמור לא לאפות
אתן אופות על טורבו?

• הוסף לסימניות
נראה מגרה!!! אני רוצה להכין ובמתכון כתוב 3 כוסות מי סודה מה אפשר לשים במקום?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי אני אופה על תבנית תנור עם נייר אפיה ולא באינגליש וכך זה נאפה מצוין.

• הוסף לסימניות
טכנאי תנורים הסביר לי שאם אופים בתבנית אלומיניום חד פעמי התבנית לא מספיק חמה ולכן החלק התחתון לא נאפה.
לכן כשמשתמשים בתבנית אינגליש קייק וכד' מניחה על תבנית תנור ויצא מעולה.
@אמא לילדי המתוקים

• הוסף לסימניות
מצויין, אבל כשעושים טורבו צריךפחות זמן?
תמיד חשבתי שכשעושים על טורבו זה אופה יותר מבחוץ ופחות נכנס פנימה.
אופה לי מצוין
זמני האפיה שאני רושמת הם על תכנית טורבו.
כבר כתבתי איפה שהוא שאני אופה תמיד על טורבו.
תנסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה