- הוסף לסימניות
אשמח לפתרון, כל העוגות שמרים יוצאות לי לא ככ אפויות בחצי התחתון, הפנימי,
הבצק נאפה אבל נהיה צמיגי כזה, בצקי.
וואו אני גםאשמח לפתרון, כל העוגות שמרים יוצאות לי לא ככ אפויות בחצי התחתון, הפנימי,
אשמח לפתרון, כל העוגות שמרים יוצאות לי לא ככ אפויות בחצי התחתון, הפנימי,
אתן אופות על טורבו?וואו אני גם
הכל נראה טוב ומבטיח עד שאני מוציאה מהתנור
ויש לי תנור טוב לא אמור לא לאפות
אפיה למעלה למטה 180,בתבנית אלומניוםאתן אופות על טורבו?
יש לך תכנית טורבו [סימון למעלה ולמטה עם מאורר באמצע]?אפיה למעלה למטה 180,בתבנית אלומניום
טורבו טוב לשמרים?יש לך תכנית טורבו [סימון למעלה ולמטה עם מאורר באמצע]?
כל האפיה אצלי בטורבו כך החום מתפזר בתור באופן אחידטורבו טוב לשמרים?
מצויין, אבל כשעושים טורבו צריךפחות זמן?יש לך תכנית טורבו [סימון למעלה ולמטה עם מאורר באמצע]?
אופה לי מצויןמצויין, אבל כשעושים טורבו צריךפחות זמן?
תמיד חשבתי שכשעושים על טורבו זה אופה יותר מבחוץ ופחות נכנס פנימה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים