שנה טובה בתלת מימד

• הוסף לסימניות
המשך יבוא...

קבצים מצורפים

• שנה טובה.mpg
    5.7 MB · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!
איזה דמות מתוקה! ואנימציה נעימה!!!
טיפטיפה ארוך לי...

• הוסף לסימניות
כמה זמן עבדת על זה?
אם יורשה לי

• הוסף לסימניות
מתוק......מתוק.......

• הוסף לסימניות
נכון קצת ארוך...
המון זמן, שעות ולילות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;853905:
כמה זמן עבדת על זה?
אם יורשה לי

זה באמת לא פשוט כ"כ, עבדנו על הקליפ הזה המון שעות בצוות...
וזה עדיין לא מושלם,

• הוסף לסימניות
אנו מכירים את הצוות?
מעניין
בכל אופן יפה מאוד מאוד ההשקעה ניכרת.

• הוסף לסימניות
התכתבתי קצת עם "תלת מימדיה" באישי ועלה הנושא של רמת היכולת של ההפקה בציבור שלנו, אני סיפרתי לה שהפעלתי ממה שהעלתה, משהו שלפני 5 שנים לא היה אצלנו בכלל.
ובטח עוד 5 שנים זה יהיה עוד קפיצת מדרגה ענקית.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
יכולת הפקה לא קשורה לנושא של מגזר. אני לא חושבת שבמגזר הכללי יש אנשים יותר מוכשרים או מוצלחים יותר.
מה שכן קובע זה עד כמה הציבור מוכן לשלם על הפקה.

• הוסף לסימניות
שאלתי כמה עבודה, כי להבין האם יש משהו חוץ מחברות ענק שיודעים לשלם מחירים עבור הפקות כאלה.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה! כל הכבוד

• הוסף לסימניות
ודאי קשור למגזר וודאי שלא מוכנים לשלם הון על הפקה
כי בציבור שלנו (ב"V) אין את התקשורת שדרכה ניתן לעשות קופה על הפקות.
וההתקדמות היא איטית (למרות שלא חסרים אנשים מוכשרים) כי החשיפה למדיה קטנה בהרבה מאשר בציבור הכללי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;854156:
יכולת הפקה לא קשורה לנושא של מגזר. אני לא חושבת שבמגזר הכללי יש אנשים יותר מוכשרים או מוצלחים יותר.
מה שכן קובע זה עד כמה הציבור מוכן לשלם על הפקה.
בציבור הכללי יש יותר אנשים מוכשרים ומוצלחים...
את מסכימה איתי שאם היית עובדת באנימציה כל יום במשך חצי שנה היית הרבה הרבה יותר טובה ממה שאת היום, זה שאין לנו ביקוש לאנימציה במגזר אומר שאוטומט יכולת האנימציה יורדת כי אף אחד/ת לא ישקיע מהזמן שלו על משהו שהוא ריווחי.

• הוסף לסימניות
אל תדאגו מי שטוב באנימציה עושה כסף גם בציבור שלנו, זה פשוט לא ידוע לציבור כי זה רק חברות עם אפשרות השקעה גדולה.

• הוסף לסימניות
לדוגמא?

• הוסף לסימניות
ממש מדהים. אהבתי כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;854380:
בציבור הכללי יש יותר אנשים מוכשרים ומוצלחים...
את מסכימה איתי שאם היית עובדת באנימציה כל יום במשך חצי שנה היית הרבה הרבה יותר טובה ממה שאת היום, זה שאין לנו ביקוש לאנימציה במגזר אומר שאוטומט יכולת האנימציה יורדת כי אף אחד/ת לא ישקיע מהזמן שלו על משהו שהוא ריווחי.

לכן דווקא אני חושבת ששווה להשקיע במשהוא שעוד מעט יכנס גם לציבור שלנו- ובגדול
וזה לא חייב להיות דווקא בהפקות גדולות.... יש לי חלום להכניס את תחום התלת מימד לציבור שלנו ולפתוח לזה אולפנים מיוחדים רק לציבור שלנו ולהשתמש בכל המוממחים.

והערת אגב: הסרטון מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shaish;854581:
לכן דווקא אני חושבת ששווה להשקיע במשהוא שעוד מעט יכנס גם לציבור שלנו- ובגדול
וזה לא חייב להיות דווקא בהפקות גדולות.... יש לי חלום להכניס את תחום התלת מימד לציבור שלנו ולפתוח לזה אולפנים מיוחדים רק לציבור שלנו ולהשתמש בכל המוממחים.

והערת אגב: הסרטון מקסים!
את כנראה לא מבינה את העלויות אז נלך חשבון צעד צעד
גוף שמזמין כזאת עבודה צריך שיהיה לו מימון לזה או שזה ישתלם לו לשלם על זה,
היות ואין לנו מדיה דיגיטלית מפותחת כל כך אז אין שום הסדר שכן יוכל להיות משתלם ללקוח,
עלות של אנימציה כרוכה ב...
1. שכר לבנית המודל.
2. שכר ליוצר הריג (לא להתבלבל לא האינמטור יצור אותו זה לא התפקיד שלו)
3. שכר לאנימטור.
כשלגוף יהיה שווה לשלם לשלושת האומנים האלו כסף ולא מדובר על שקלים אז יתחיל השוק לפרוח, כרגע זה לא המצב לצערנו או לשמחתנו (שאין לו ערוצי מדיה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה