תעלו כקובץ...
וואו, עברתי על כל ה99 עמודים (לא מילה במילה)אז, שנה אחרי (למעונינים בלבד!) מצ"ב קישור לאשכול בפרוג שיכניס אתכם לאותם רגעים קשים 'מקריסת הטריבונה', לצעקות לפנות את 'שביל ר' דב', למספרי ההרוגים הבלתי נתפסים (גם שנה אחרי...!), לתפילות ופרקי התהילים, לחיפוש אחר הנעדרים, מסעי ההלוויות, והמראות הקשים שלא ישכחו מאיתנו לעד!!
וואו, כ"כ יפה ומרגש!!
זה הדבר שלא יוצא ממניפתחתי עכשיו את האשכול. יש שם הודעות מיום שישי בבוקר למחרת האסון, עם תמונות ושמות של אנשים ובחורים שנעדרים והמשפחות שלהם מחפשות אותם...
חלקם אכן מ-45 הקדושים.
קשה עד כדי בכי...
לחשוב שאז, ביום שישי בבוקר עוד לא ידעו שהם כבר אינם![]()
כדאי מאד לעשות טיפול לטראומה. אצלינו באיחוד הצלה שלחו את המתנדבים למשהי מדהימה שעושה EMDR ומאד עזר!גם לי היום הזה מציף אצלי הכל,
הייתי שםוכל המראות הקשים צפים.
הייתי עם בעלי ובן 6 שנדחסו בשביל ומישהוא עצר אותו ואמר לו לא להמשיך כי זה סכנה לילד ועזרו לבעלי להיחלץ,
וברגעים האלה הוא התקשר אלי שהוא דחוס בשביל דב ואין פה אוויר והשיחה התנתקה.
מרגישה שלא השתחררתי מהטראומה.
לא יכולה לשמוע את שירי מירון שהיו בשבילי בעבר השירים הכי מקפיצים ומרגשים.
אני כל הזמן גם רואה מול העיניים את ההר שאנחנו יורדים ובאמצע טסים ג'יפים קטנים עם החייאות.
אבא, אני לא עומדת בזה.
ואם אני ככה, אז איך נראים חייהם של המשפחות השכולות![]()
הלכנו כמובן מיד, וחזרנו למירון לאחר שבוע בדיוק, כי הרגשנו שלעולם לא נחזור לשם,כדאי מאד לעשות טיפול לטראומה. אצלינו באיחוד הצלה שלחו את המתנדבים למשהי מדהימה שעושה EMDR ומאד עזר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים