Y
yossmor2
אורח
- הוסף לסימניות
למה, דוקא אהבתי מאד את הזוית.נכתב ע"י solo snaps;680552:למה הוא בשכיבה?
אני כל פעם מתפלא מחדש שאני רואה שעון שוכב. מה הענין?
נכתב ע"י solo snaps;680552:למה הוא בשכיבה?
אני כל פעם מתפלא מחדש שאני רואה שעון שוכב. מה הענין?
נכתב ע"י ויזואלי;680824:למה, דוקא אהבתי מאד את הזוית.
החומר של ההשתקפות מהמם!
מה זה שם? עור?
נכתב ע"י דניאל נ;680986:סתם שאלה של בור..
לא היה עדיף לקחת קצת ימינה ?
כדי שיראו את כל הרצועה והחותמות
אתגר בשבילך...נכתב ע"י trew;681776:יפה מאוד
אפשר לשאול כמה זמן עבודה יש פה?
נכתב ע"י trew;681776:יפה מאוד
אפשר לשאול כמה זמן עבודה יש פה?
נכתב ע"י trew;681870:בדיוק בשביל זה אני שואל
מעניין אותי זמנים
כמה זמן זה לסדר את כל התאורה, משטח, אוירה, מליון תמונות לפני שיש אחת שמרוצים ממנה ואחרי שהיא רצה לשטיפה בפוטושופ (זוכרים את האשכול של צילום תכשיטים? זה תקף גם פה?)
בקיצור כן זה בהחלט מעניין ומאתגר עכשיו צריך לראות רק שזה גם משתלם...
גם יצרני רכב לא פחות, כנראה גם בגלל שלא תמיד אפשר לצלם את הרכב במקום הרצוי..נכתב ע"י yossmor2;681918:באמת הרבה מהיצרים היוקרתיים מפרסמים תמונת מידול של התכשיט/שעון שלהם.
מה עדיף? כמה עולה לצלם וכמה עולה למדל?
נכתב ע"י trew;681870:בדיוק בשביל זה אני שואל
מעניין אותי זמנים
כמה זמן זה לסדר את כל התאורה, משטח, אוירה, מליון תמונות לפני שיש אחת שמרוצים ממנה ואחרי שהיא רצה לשטיפה בפוטושופ (זוכרים את האשכול של צילום תכשיטים? זה תקף גם פה?)
בקיצור כן זה בהחלט מעניין ומאתגר עכשיו צריך לראות רק שזה גם משתלם...
זה מה שאני שואל כי אני לא יודע להעריך שעות עבודה של צילוםנכתב ע"י yossmor2;681918:באמת הרבה מהיצרים היוקרתיים מפרסמים תמונת מידול של התכשיט/שעון שלהם.
מה עדיף? כמה עולה לצלם וכמה עולה למדל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים