שערוריה!!!!!!!!!!

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איש אחד קבל חשבונית מהמסעדה:
20 ש"ח מנה ראשונה
30 ש"ח מנה עיקרית
20 ש"ח תוספות
10 ש"ח שתיה
20 ש"ח מצליח
100 ש"ח בסה"כ
שאל האיש: "מה זה מצליח?"
ענו לו: "הפעם זה לא הצליח".
אם חשבתם שזה רק בדיחה, אתם טועים.
תופעה זו מתרחשת לנגד עינינו זה שלושה חודשים ברציפות, מאז התחברנו ל"בזק".
מדי חודש אנו מגלים בחשבונית תוספת של בין 20 ל30 שקלים - סתם!!!!!!!
תוספות שלאחר שאנו מתקשרים לבזק- הם מורידים מיד!!!!!!!
יש לכם עיצה מה לעשות?
האם כל חודש ניאלץ לעבור על החשבוניות הבלתי קריאות של חברות התקשורת ולוודא שהם לא עושים קופה עלינו?

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים אפשר לשלוח פנייה ליועץ המשפטי של "בזק".

• הוסף לסימניות
ולנו עושים כך בפלפון ושאני מתקשרת לברר הם מוצאים לי סיבות מתחת לאדמה ולא מורידים שקל...

• הוסף לסימניות
פלאפון היא חברת בת של בזק, כנראה שהבת לא רחוקה מהאמא...

• הוסף לסימניות
ואורנג'? נראה לי הסבא...
יש להם הרבה נסיון בזה... לצערינו.

• הוסף לסימניות
היי levi,
שמי אבי מחברת בזק וקראתי את הודעתך.
כחלק מתפיסת השירות ועקרונות העבודה בבזק, אציין כי כל מוצר, שירות או מסלול אליו מצטרף הלקוח אכן מפורטים בשקיפות מלאה בחשבון הטלפון וכך מתאפשר מעקב נוח אחרי שלל החיובים.
פרט להופעת החיוב וההסבר בחשבון, בעת ביצוע שדרוג מהירות נשלח ללקוח מכתב המפרט את תנאי ההצטרפות באופן מפורט.
טעויות לצערי עלולות לקרות ואשמח לבדוק לעומק את הפרטים.
לשם טיפול ובירור מעמיק במקרה וכן מניעת הישנותו אודה אם תוכל לשלוח אלי למייל את קו הבזק וכן נייד לתיאום .
יום נעים
אבי
בזק
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בכל קניה או רכישה זה כך!!!!
אני קבוע בודקת את החשבוניות אחרי קניה,
יש מקומות שכמעט קבוע לא מורידים את ההנחה על מבצעים, יש הרבה חוסר שימת לב בכוונה, או בלי כוונה, צריך תמיד לעצור דקה וחציו לבדוק את החשבוניות לפני היציאה מהחנות,
אני שמתי לב להרבה מאד טעויות וליבי כואב על אנשים רבים שמשלמים בלי לבדוק. חבל!!!!

• הוסף לסימניות
אבל לא שייך לבדוק כל חשבונית לעומק. צריך לזה מישהו במשרה מלאה.

• הוסף לסימניות
תתארו לכם שבבנק יחליטו יום אחד שגובים מכל לקוח 1 ש"ח
ביום הם עושים מליון שקל.
משהו מהניקים ישים לב אם לקחו לו שקל אחד מהחשבון????
נדמה לי ששמעתי פעם על בנק מסויים שעשו זאת
וע"כ עלינו באמת לפקוח 10 עיניים בכל חשבונית.

• הוסף לסימניות
אז תכל'ס, מה אפשר לעשות?
חשבתי להציע הצעת חוק לפיו:
א. חובה להוציא חשבוניות ברורות ומובנות!
ב. על כל טעות- איזשהוא קנס.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
יש איסור גזל, ומי שזה לא מעניין אותו אין הרבה מה לעשות...
אם אין יראת אלוקים במקום הזה והרגוני אמר אברהם אבינו.
הדבר היחיד שאנו כאזרחים יכולים לעשות זה להפיץ 'יראת אלוקים' במקום הזה ובכל מקום.

• הוסף לסימניות
רק הבוקר יצרתי קשר עם בזק לגבי חיוב חדש בחשבונית.
8 ש"ח בגין 'שכירות מודם חודשית'.
אחרי שתי שיחות טלפון והמתנה ארוכה, הובטח לי שהחיוב יבוטל, ושאזוכה רטרואקטיבית (זה הופיע גם בחשבונית הקודמת ולא שמתי לב)
שיטת מצליח מתארת היטב את המצב עם בזק...

• הוסף לסימניות
כשעברתי מחברת פלאפון לאורנג', הגיעה אלי חשבונית
עם הסכום הקבוע + חיוב של 1,000(!)₪ דמי עזיבת המסלול או משו כזה. התקשרתי אליה ואמרתי שמעולם לא חתמתי על שום התחייבות לגבי יציאה מהמסלול שלהם. הם נתנו לי לחכות כמה ימים כדי לבדוק שאין שום מסמך או הקלטה שמעידה על כך, ואז זיכו אותי בחשבונית של החודש הבא.
טוב, מאלף שקל קשה להתעלם...

• הוסף לסימניות
אוף מעצבן לקרא..
כנראה שכן, צריך לבדוק כל חשבונית מכל החברות האלה וכל חודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה