כללי שערים - תמחור

• הוסף לסימניות
מי יודע כמה לוקחים עבור שערים פנימיים לספר קודש- בשחור לבן, אם תוכלו לענות לי בהקדם אודה לכם מאוד!

• הוסף לסימניות
מה קרה, כולם ישנים כבר?

• הוסף לסימניות
השאלה איזה סגנון:
מסגרת עם מלל / שער עם עמודים וכו' או אולי עיצוב מיו‏חד.
וגם האם מדובר על שער אחד או על סט של שערים הנצחות והקדמות?
ואם הכל באותו סגנון ואותם אלנטים או עיצובים חדשים על כל שער....

• הוסף לסימניות
בכלליות שערים יפים ברמה, עם מעט עיטורים ואולי עמודים וכו' כמה לוקחים עבור שערים שמשתנים לגמרי, ולעומת זאת על שער בסיסי שבו רק משתנים הפרטים וחוזר ע"ע מס' פעמים?

• הוסף לסימניות
אם לא מעלים את סגנון ורמת העבודה, איך אפשר לתת מחיר?
זה מתחיל מ60$ לשער, ויכול לעלות גם 300$ לשער.

• הוסף לסימניות
על שער של עמודים עם חן יהודי אני לוקח 600$ (לשימוש על ספר אחד בלבד)
על שער מעוצב או מסגרת כ -300$
וא יש תוספות: כל עמוד 90$
וכדי להשאיר טעם טוב אני נותן לו את העמוד מאחורי השער בחינם אם הוא נותן לי לכתוב "עיצוב שערים:..." ;)

• הוסף לסימניות
גראפי, אתה יכול להעלות לנו כזה שער שלקחת על זה 600$?
או שזה המחיר, אבל עוד לא עשית כזה דבר?

• הוסף לסימניות
ושכחתי להוסיף שהכל על טהרות הויקטורי.

• הוסף לסימניות
פשששששששששש
שווה כל דולר!!!!!!!!!!!!
ע-נ-ק!!!!!

• הוסף לסימניות
אכן חן יהודי יש לי שאלה קטנה האם אתה משרטט קודם את השער באילוסטרייטור ואח"כ עובד בפוטושופ וגם איך נראה כזה שער בשחור לבן בסידור למשל זה לא מדי בהיר?

• הוסף לסימניות
הכל יפה אבל הוילונות למעלה מיוחדים ביותר!!

• הוסף לסימניות
גראפי,
השערים שעיצבת יפים מאוד,
והמחיר...
נו טוב, תלוי למי עשית את העבודה,;).

• הוסף לסימניות
גראפי! ממש מהמם- איך עושים דבר כזה???אתה מסתכל בטח בגמים אחרים לעיון, אבל איך בונים דבר כזה??

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אשכולית, הכל וקטורי גם הצביעה - בניתי את זה באילוס, וצבעתי את זה גם באילוס.
ובדרך זו עם הוקטור השתמשתי עם זה לגלופה (אולי אעלה את זה בערב).

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!!!!!!, מענין מאוד לראות את הגלופה אם אפשר!

• הוסף לסימניות
וואס טוט מען נישט פאר א טאטע

• הוסף לסימניות
וואו! עס איז הערליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה