רופא שפה שסועה >>> מה, איך והיכן לטפל?

• הוסף לסימניות
האם בארץ יש איפה לעשות את זה שיהיה מושלם, או רק בחו"ל? ואיך אפשר לקבל על זה מימון מקופ"ח אם אפשר?
לדעתי,
ממה שראינו (וראינו הרבה) בחו"ל, כמובן תלוי איפה, התוצאות טובות יותר.
זה אמנם עניינים של דקויות אבל זה עושה את כל העניין... זה בדיוק הקטע של הפלסטיקה.
אנחנו קיבלנו מימון ע"י קופ"ח מאוחדת עם ביטוח שיא על כל הוצאות הניתוח (מרדים, מנתח, אשפוז)

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו מימון ע"י קופ"ח מאוחדת עם ביטוח שיא על כל הוצאות הניתוח (מרדים, מנתח, אשפוז)
גם בחו"ל? איך מקבלים את זה? אני בינתיים לאומית זהב אבל לא איכפת לי לעבור לצורך העניין למאוחדת

• הוסף לסימניות
כן בחו"ל.
כל מבוטח זכאי לניתוח בחו"ל בעלות של עד בערך 100,000 ש"ח אם אני לא טועה, גם אם יש אפשרות לבצע את הניתוח הזה בארץ.
יצרנו קשר כמובן עם מחלקת הביטוחים של המרפאה והם אכן אישרו את הדברים.
אנחנו שילמנו בפועל הכול, הבאנו איתנו לארץ את שלושת הקבלות וקיבלנו מאוד מהר (תוך פחות מחודש) החזר מלא על כל ההוצאות.
לא יודעת אם כדאי לעבור קופה כי בד"כ צריך עבר ביטוחי של בערך חצי שנה ולא בטוח שיש לך את הזמן הזה לחכות...
תבררי.
מה שכן- אני יודעת באמת שלא בכל הקופות זה כך.
כדאי לבדוק.
אם אתם מחוברים לקו הטלפוני של 'שפה משותפת' להורים לילדי שפה וחיך שסועים- ניתן לקבל שם המון מידע, גם ממנהלת הקו.
הרבה הצלחות:)
ושתדעו שזה הילדים הכי חינניים בעולם.
אבל לא משנה, אני משוחדת.

• הוסף לסימניות
כל מבוטח זכאי לניתוח בחו"ל בעלות של עד בערך 100,000 ש"ח אם אני לא טועה, גם אם יש אפשרות לבצע את הניתוח הזה בארץ.
תודה רבה, אבל הבנתי שזה רק בניתוח אחד ועכשיו צריכים יותר מניתוח אחד

• הוסף לסימניות
מיילעך פירר שלח אותי למנתח בקולומבוס (לא הבנתי בדיוק מה זה, מדינה, עיר, יבשת, ;)) לשסע דו צדדי האם יש מישהו ששמע על זה, או על ביטוחים שיכול לעזור במצב כזה, יעזור לנו כל פיסת מידע, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל הבנתי שזה רק בניתוח אחד ועכשיו צריכים יותר מניתוח אחד
הבנתי שבעצם מוכיחים לקופ"ח שזה ניתוח אחד המתחלק למספר ניתוחים: שפה, בהמשך החיך ואז השתלת עצם.
כלומר ניתוח אחד בשלבים.
איך בדיוק אני לא יודעת להסביר,
אבל שוב,
אתם בקשר עם הורים ב'שפה משותפת' או ב'שפת הלב'?

• הוסף לסימניות
מיילעך פירר שלח אותי למנתח בקולומבוס (לא הבנתי בדיוק מה זה, מדינה, עיר, יבשת, ;)) לשסע דו צדדי האם יש מישהו ששמע על זה, או על ביטוחים שיכול לעזור במצב כזה, יעזור לנו כל פיסת מידע, תודה רבה.
אפשר לשאול אותו, לא שמעתי אף פעם על מנתח במקום כזה , מי המנתח?

• הוסף לסימניות
אתה יכול למחוק את המייל אם אתה רוצה,
אני כותבת לך עכשיו.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו ששמע על רופא בטייוואן, או על מי שטיפל שם?

• הוסף לסימניות
ברגע שאתה מצהיר שאתה גר בארה''ב אתה יכול לעשות ביטוח בריאות אמריקאי, לא משנה אם אתה אזרח או לא.
אם תוכלו לעזור לי, לדעת איזה עסקן יכול לעשות לי הביטוח הזאת זה ממש יעזור לי, אני צריך הביטוח הזאת דחוף בשביל בני, ואני לא רואה סיכוי לזה כבר כמה ימים, איך ואיפה עושים אותו? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תנסה להתייעץ עם אברך מנוסה מבי"ש 0504182010 (לא זוכר איך קוראים לו)
עזר בעבר לדוד שלי,

• הוסף לסימניות
תנסה להתייעץ עם אברך מנוסה מבי"ש 0504182010 (לא זוכר איך קוראים לו)
עזר בעבר לדוד שלי,
תודה רבה, כבר הייתי בקשר איתו, אבל בשלב הזה הוא לא יודע לעזור בביטוח פרטי, והייתי שמח אם מישהו יודע על עוד עסקן (ובטוח לי שיש) שיכול לעזור תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
תלוי איפה אתה רוצה לנתח
בניו יורק יש עסקנית
ובקולומבוס זה עסקן אחר
בקיצור תלוי לאיזה רופא אתה רוצה ללכת
אפשר להתיעץ בטלפון 0548407404

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה