מידע שימושי שקיות לאחסון חלב אם

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה קונים הכי בזול בירושלים.
תודה רבה
(אני יודעת שלפעמים יש מבצע בסופר פארם אבל עכשיו אין...)

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס לא מספיק זול בשבילי.
ומEBAY רעיון,לא חשבתי על זה אבל אני צריכה עכשיו.

• הוסף לסימניות
אני קניתי חבילת שקיות סנדביץ' הכי חזקות שיש (יש סוג מאד טוב שלא נקרע, שקיות מבריקות).

כל פעם הכנסתי מנה, קשרתי היטב, הכנסתי לכוס חד"פ ורשמתי בלורד את הפרטים.

זה היה זול ופרקטי.

• הוסף לסימניות
אם זה על בסיס שימוש יומיומי, אפשר פשוט לאחסן את הכמות היומית בבקבוק חצי ליטר שטוף היטב.
נח למזיגה, קל לסגירה, לא נשפך.
כמובן רק למקרה בו השימוש הוא מהיום למחר - והאחסון המקרר...

• הוסף לסימניות
אני קניתי כמות בקבוקים הכי פשוטים שיש שמגיעים עם פלסטיק לסגירה במקום הפיטמה,
הייתי מקפיאה בהם את החלב, ומחממת גם בהם, מאוד נח (במיוחד אם את מביאה למטפלת, זה הכי אסטטי) והעיקר שזה עולה גרושים (שמרתי את הבקבוקים מילד קודם לילד הבא)

• הוסף לסימניות
ואני שמה בחצאי כוסות עם מכסה....

• הוסף לסימניות
ואף אחד לא השיגה שקיות בזול??
ראיתי באליאקספרס. גם לא זול.
מה שנראה בסופר פארם כשיש מבצע 25 שקיות ב15 זה הכי זול.

• הוסף לסימניות
הילה, באמת, הרעיון עם הכוסות מכסה הוא מעולה, גם תופס פחות מקום כי אפשר לבנות מגדל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1675788:
הילה, באמת, הרעיון עם הכוסות מכסה הוא מעולה, גם תופס פחות מקום כי אפשר לבנות מגדל.

זה רעיון נח מאד
רק שהכוסות לא תמיד יציבות.
חשוב להקפיד על כוסות חזקות ואיכותיות (לא 400 ב10ש"ח)
וכדאי לשים לב לגודל הכוס - 60 / 150 / 180 / 200 מ"ל

• הוסף לסימניות
לכוסות חד"פ פשוטות אפשר להשיג מכסים בחנויות
אני הקפאי כך המון

• הוסף לסימניות
הייתי מקפיאה בהם את החלב, ומחממת גם בהם, מאוד נח (במיוחד אם את מביאה למטפלת, זה הכי אסטטי) והעיקר שזה עולה גרושים (שמרתי את הבקבוקים מילד קודם לילד הבא)
היי, איפה קנית את הבקבוקים הקטנים עם פקק סגירה במקום פיטמה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי חצאי כוסות מפלסטיק עם מכסה מתברג בסופר פארם
עלה 5 ב10
נראה לי יש אפילו יותר זול בבית החלמה טלז סטון.
ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
היי, איפה קנית את הבקבוקים הקטנים עם פקק סגירה במקום פיטמה?
וואו, איזה הקפצה...
זה היה לפני הרבה שנים, לא זוכרת איפה,
אפשר לחפש בכל חנות שמוכרת מוצרי תינוקות, כמו בזאר שטראוס.

• הוסף לסימניות
אני גם השתמשתי בזה (לא להקפאה, זה תופס הרבה יותר מקום משקית שוכבת, אבל ממילא ביום יום אכסנתי במקרר, ובמקפיא שמרתי רק את רזרבות).
עוד יתרון חוץ מהמחיר הוא שהבקבוקים מתחברים למשאבה, שאבתי ישירות לתוכם וזה חסך לי עוד בקבוקים לנקות. (השתמשתי בקטנים של 125 מ"ל. את הגדולים פחות נוח לחבר למשאבה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה