נכתב ע"י מוריהלי;1675788:הילה, באמת, הרעיון עם הכוסות מכסה הוא מעולה, גם תופס פחות מקום כי אפשר לבנות מגדל.
היי, איפה קנית את הבקבוקים הקטנים עם פקק סגירה במקום פיטמה?אני קניתי כמות בקבוקים הכי פשוטים שיש שמגיעים עם פלסטיק לסגירה במקום הפיטמה,
הייתי מקפיאה בהם את החלב, ומחממת גם בהם, מאוד נח (במיוחד אם את מביאה למטפלת, זה הכי אסטטי) והעיקר שזה עולה גרושים (שמרתי את הבקבוקים מילד קודם לילד הבא)
וואו, איזה הקפצה...היי, איפה קנית את הבקבוקים הקטנים עם פקק סגירה במקום פיטמה?
כתוב שם שזה אזלאני קונה כאן http://www.momilk.co.il/שקיות אחסון חלב אם.aspx
השקיות זה יותר נוח מהכוסות זה תופס פחות מקום במקפיא מקפיאים את זה שוכב, וככה גם הרבה יותר קל להפשיר את זה...
אני גם השתמשתי בזה (לא להקפאה, זה תופס הרבה יותר מקום משקית שוכבת, אבל ממילא ביום יום אכסנתי במקרר, ובמקפיא שמרתי רק את רזרבות).אני קניתי כמות בקבוקים הכי פשוטים שיש שמגיעים עם פלסטיק לסגירה במקום הפיטמה,
הייתי מקפיאה בהם את החלב, ומחממת גם בהם, מאוד נח (במיוחד אם את מביאה למטפלת, זה הכי אסטטי) והעיקר שזה עולה גרושים (שמרתי את הבקבוקים מילד קודם לילד הבא)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים