היכל הקודש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
גם בפסח שוקעת השמש......
אשמח לחו''ד מקצועית מהצלמים הטובים שיש כאן תודה מראש.
נכתב ע"י קראנצול;1578322:באיזו מצלמה צולם?
נכתב ע"י הגלים;1578324:ביקורת ראשונה. תעלי תמונה אחת ולא חמש שלא מחדשות דבר.
נכתב ע"י היכל הקודש;1578331:אבקש לא להגיב סתם, אלא תגובה מקצועית שתעזור לי להתקדם ולהמשיך הלאה ובזה סגרנו את העניין.
קח את התגובה הזאת, תנסה להבין אותה, זה בטוח ישפר לך את היכולות.נכתב ע"י היכל הקודש;1578331:אבקש לא להגיב סתם, אלא תגובה מקצועית שתעזור לי להתקדם ולהמשיך הלאה ובזה סגרנו את העניין.
נכתב ע"י קקטוס;1578390:קח את התגובה הזאת, תנסה להבין אותה, זה בטוח ישפר לך את היכולות.
נכתב ע"י היכל הקודש;1578456:עזבו עכשיו את הקטע של התגובות שלי, ונאמר שטעיתי שהעליתי 5 תמונות וכו', אני שואל שאלה כזאת האם התמונות שצלמתי הם תמונות טובות מבחינה טכנית, האם אלו תמונות מקצועיות ???
נכתב ע"י שרהלע;1578461:באמת בלי קשר לצילום (אין לי אפילו מצלמה... מרוב שאני לא מבינה)
יש בעיה הלכתית לצלם את השמש בשלמותה.
אני אנסה לעזור:נכתב ע"י היכל הקודש;1578456:עזבו עכשיו את הקטע של התגובות שלי, ונאמר שטעיתי שהעליתי 5 תמונות וכו', אני שואל שאלה כזאת האם התמונות שצלמתי הם תמונות טובות מבחינה טכנית, האם אלו תמונות מקצועיות ???
נכתב ע"י היכל הקודש;1578466:איזה בעיה הלכתית תפרטי ???
נכתב ע"י קקטוס;1578468:אני אנסה לעזור:
תקח את כל חמשת התמונות שהעלית, ומתוכן תבחר את הכי טובה.
לא מצאת את הכי טובה, כנראה אין ביניהן תמונה טובה מספיק.
מצאת את הכי טובה, תבדוק למה העדפת אותה על פני האחרות.
כשאתה יודע מהי התמונה הכי טובה, תציין לעצמך למה העדפת אותה על פני האחרות (קומפוזיציה, חשיפה יותר מדויקת, זווית אמנותית שונה, עומק שדה, וכו')
בחירת התמונות היא אחד השיעורים היותר חשובים בצילום, וממנה אפשר ללמוד הרבה, הנקודה העיקרית היא שמדובר בשיעורי בית, זה אתה צריך לעשות אותם, ואם לא עשית אותם, תביא מחר חתימת הורים..
נכתב ע"י גרנולה;1578469:משום עבודה זרה
נכתב ע"י היכל הקודש;1578474:מה באמת עבודה זרה אימלללההה
נכתב ע"י שרהלע;1578487:מקווה שזו לא תגובה צינית. לא אני המצאתי את ההלכה.
נכתב ע"י קראנצול;1578488:לא זה לא תגובה צינית.
את יכולה להיות רגועה באמת
נכתב ע"י שרהלע;1578491:הדובר מטעם מוסדות היכל הקודש?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים