• הוסף לסימניות
גם בפסח שוקעת השמש......:):) אשמח לחו''ד מקצועית מהצלמים הטובים שיש כאן תודה מראש.

קבצים מצורפים

• IMG_6591 (640x427).jpg
    KB 117.9 · צפיות: 18
  • IMG_6592 (640x427).jpg
    KB 113.5 · צפיות: 18
  • IMG_6595 (427x640).jpg
    KB 134.3 · צפיות: 13
  • IMG_6593 (640x427).jpg
    KB 109 · צפיות: 16
  • IMG_6599 (359x640).jpg
    KB 122.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ביקורת ראשונה. תעלי תמונה אחת ולא חמש שלא מחדשות דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1578324:
ביקורת ראשונה. תעלי תמונה אחת ולא חמש שלא מחדשות דבר.

אבקש לא להגיב סתם, אלא תגובה מקצועית שתעזור לי להתקדם ולהמשיך הלאה ובזה סגרנו את העניין.

• הוסף לסימניות
מה שהגלים רצה לומר ולא הבנת
למה העלת 5 תמונות שהן ממש אותו דבר בשינויים קלים?
2 התמונות אורך ממש אותו דבר ומיותר
והרוחב גם אין חידוש חוץ מהקרוב ורחוק
אפילו הקומפוזיציה אותו דבר
קיצור
תבחר את התמונה שהכי טובה לדעתך ואותה תעלה ועליה תשמע חו"ד מקצועית

וחוצמזה תיישר דחוף את הכל עם קו האופק :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578331:
אבקש לא להגיב סתם, אלא תגובה מקצועית שתעזור לי להתקדם ולהמשיך הלאה ובזה סגרנו את העניין.

מהי תגובה מקצועית לדעתך????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578331:
קח את התגובה הזאת, תנסה להבין אותה, זה בטוח ישפר לך את היכולות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1578390:
קח את התגובה הזאת, תנסה להבין אותה, זה בטוח ישפר לך את היכולות.

עזבו עכשיו את הקטע של התגובות שלי, ונאמר שטעיתי שהעליתי 5 תמונות וכו', אני שואל שאלה כזאת האם התמונות שצלמתי הם תמונות טובות מבחינה טכנית, האם אלו תמונות מקצועיות ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578456:
עזבו עכשיו את הקטע של התגובות שלי, ונאמר שטעיתי שהעליתי 5 תמונות וכו', אני שואל שאלה כזאת האם התמונות שצלמתי הם תמונות טובות מבחינה טכנית, האם אלו תמונות מקצועיות ???

באמת בלי קשר לצילום (אין לי אפילו מצלמה... מרוב שאני לא מבינה)
יש בעיה הלכתית לצלם את השמש בשלמותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלע;1578461:
באמת בלי קשר לצילום (אין לי אפילו מצלמה... מרוב שאני לא מבינה)
יש בעיה הלכתית לצלם את השמש בשלמותה.

איזה בעיה הלכתית תפרטי ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578456:
אני אנסה לעזור:
תקח את כל חמשת התמונות שהעלית, ומתוכן תבחר את הכי טובה.
לא מצאת את הכי טובה, כנראה אין ביניהן תמונה טובה מספיק.
מצאת את הכי טובה, תבדוק למה העדפת אותה על פני האחרות.
כשאתה יודע מהי התמונה הכי טובה, תציין לעצמך למה העדפת אותה על פני האחרות (קומפוזיציה, חשיפה יותר מדויקת, זווית אמנותית שונה, עומק שדה, וכו')
בחירת התמונות היא אחד השיעורים היותר חשובים בצילום, וממנה אפשר ללמוד הרבה, הנקודה העיקרית היא שמדובר בשיעורי בית, זה אתה צריך לעשות אותם, ואם לא עשית אותם, תביא מחר חתימת הורים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1578468:
אני אנסה לעזור:
תקח את כל חמשת התמונות שהעלית, ומתוכן תבחר את הכי טובה.
לא מצאת את הכי טובה, כנראה אין ביניהן תמונה טובה מספיק.
מצאת את הכי טובה, תבדוק למה העדפת אותה על פני האחרות.
כשאתה יודע מהי התמונה הכי טובה, תציין לעצמך למה העדפת אותה על פני האחרות (קומפוזיציה, חשיפה יותר מדויקת, זווית אמנותית שונה, עומק שדה, וכו')
בחירת התמונות היא אחד השיעורים היותר חשובים בצילום, וממנה אפשר ללמוד הרבה, הנקודה העיקרית היא שמדובר בשיעורי בית, זה אתה צריך לעשות אותם, ואם לא עשית אותם, תביא מחר חתימת הורים..

תודה רבה רבה, הנה תגובה עניינית מקצועית וגם עוזרת לעתיד תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה