• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1579027:
אתה מתכוון שאם אני אעלה תמונה אז מישהו אשכרה ישקיע בי זמן ויתן לי כמה נקודות לשיפור?

אחלה לגמרי.

נ.ב. לא נמאס לך לכתוב אלי בלשון נקבה???
אם הפוסט הזה יגרום לך להעלות תמונות- דיינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1579035:
לא אני מתכוון שאם את לא תפסיקי לעשות לי את מה שאת עושה לי אז פשוט יחזירו לך אותו דבר מהשמים.

זה בדיוק מה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578965:
אותך זה אולי הצחיק וחבל שכך, אבל אותי זה הגעיל וצערי זה כך מאז שאני מכיר את פרוג,

רוב החברים של האתר מגיבים בצורה עניינית ומקצועית, אבל תמיד יש את האלו שמגיבים

מגעיל ולא יפה וחבל שאי אפשר לעצור את אותו מיעוט מלוכלך שמנסה להרוס את

האשכולות שלך ואת זה אני מוכרח לומר ברבים שכל מי שניסה להרוס את פרנסה יקבל את

עונשו מהשמים, חברים יקרים העולם הזה הוא לא הפקר והקב''ה משלם לאדם על מה

שעשה הרי כולנו נמות בסוף וזה לא יעזור כלום יבוא היום שיתנו על כך דין וחשבון ואני

כמובן מדבר על המיעוט שיש כאן באתר של פרוג אין לי מה לומר אלא בושה וחרפה.

הכל בסדר??? :eek:

כדאי שתסתכל היטב בתגובות שלך ותראה מי גורר את מי...

• הוסף לסימניות
היכל הקודש - חבל מאוד להרוס עוד שם

• הוסף לסימניות
היכל קודש,
התמונות מהממות אחת- אחת!
עלה והצלח!!

• הוסף לסימניות
מחרתיים יקום היורש של ישראל ק. והיכל הקודש.
באמת מומלץ לך להפסיק להיסחף פה שוב ושוב.
(ותמיד זה קשור לתמונות!!! אז אולי פשוט עדיף להימנע מלהעלות?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1578919:
רפואה שלימה.

המתפלל על חברו... נענה תחילה.

איני נוטה להגיב בדרך כלל.
אמנם איני צלמת מקצועית [אלא חובבנית], אבל ברוך ה' יש לי ראייה צילומית ומידי פעם כאשר אני חושבת שמתאים אני מעלה לכאן תמונות...

יש פה כמה אשכולות שלחלקן לצערי הרב אני נמנעת מלהכנס...
[ובלי קשר -לא כל צילום של נוף יפהפה נקרא מקצועי, לא כל צילום של נוף יפהפה מצליח להישאר כזה לכשמצלמים אותו...]

מה שמקומם אותי- הוא הזלזול והיחס הלא חיובי שאתה בוחר להשתמש בו מעל גבי הפורום בפרהסיה, לצלמים שבאמת מפנים דקות מזמנם בכדי להגיב על תמונות אלו.
אם באמת אתה מתכוון לדבריך שרשמת שם בהתחלה...- שהינך מעוניין ב
"חו''ד מקצועית מהצלמים הטובים שיש כאן"
מן הראוי שתכבד את אותם צלמים מקצועיים ותרכין את הראש ותלמד את עצמך לפתוח את לבך ולהקשיב. גם אם אתה חושב אחרת... וגם אם חשבת שישרקו בהתפעלות וזה לא מה שקרה.
לפחות מעט כבוד.

הייתי מבינה אותך [לפחות חלקית] לו התגובות כאן היו בנוסח "תמונות לא מקצועיות בעליל... רפואה שלמה"...
"מה אתה מעלה כזו תמונה אימלללההה"...

אף אחד לא דיבר אליך כך.
מי שהשתמש בשפה הזו הוא כבוד "היכל קודשך"...

מתוך הספר: "כוח האמונה":
"הפוסל- במומו פוסל-
1.1 הפוסל - במומו פוסל

העיקרון: כל עוד אדם רואה חסרונות באחרים, הוא עצמו צריך תיקון באותם דברים ממש.

לעיתים נראה שקשה להבין את הכלל הזה. לא פעם בחיינו אנו פוגשים באדם שעושה מעשים נפשעים ממש. גם אם נביא אלף עדים, כולם יגידו שהאדם הזה פושע. במצב שכזה, קשה מאד להבין כיצד הפסילה שלנו לאותו אדם נובעת למעשה אך ורק מחמת המום שבנו ולא בגלל מעשיו הרעים. השאלה, איך מיישמים את העיקרון הזה?

הכלל "הפוסל במומו פוסל" נכון גם ברמה פרטית (אתה פוסל מישהו בגלל מום שיש בך), וגם ברמה של כולנו כקבוצה (אתה פוסל מישהו בגלל מום שיש בקבוצת אנשים שאתה חי בתוכם ואתה חלק מהם)."

"אַל תִּבְטְחוּ לָכֶם אֶל דִּבְרֵי הַשֶּׁקֶר, לֵאמֹר: הֵיכַל ה', הֵיכַל ה', הֵיכַל ה' הֵמָּה"

מקווה שתיקח אל לבך.
ולא תטרח ללכלך שוב את פיך במילים מכובסות...

• הוסף לסימניות
מאוחר בלילה אתם מאבדים צלילות?...........

• הוסף לסימניות
האשכול הזה בא לי טוב עם הקפה :)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מתי ינעלו תאשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה כף זכות :
אח של היכל הקודש פרץ לו שוב לשם המשתמש בפרוג, העלה בשמו תמונות שרק מכפישות את שמו ומתעמת עם כל העולם.
לגבי התמונות שאחיך העלה - הן גרועות גם כצילום הכי חובבני, בחירת נתוני הצילום נוראית, אין מצב אוטומטי שיתן הצעה כזאת של צמצם 20 ומהירות סגר נמוכה, הקומפוזיציות לא טובות ובעיקר הנושא סתמי ומשעמם, סתם ים רגיל עם שמים לא מעניינים, אין עננים וקרני אור, פשוט סתם ים רגיל שכל אחד ראה אלפי פעמים שמצולם הכי לא נכון מכל הבחינות. ולמרות כל זאת הוא העלה את אותה תמונה כמה פעמים עם עקמומיות שונות ... בנוסף ראיתי שהוא העלה עכשיו אשכול נוסף עם דלת מעבר לסבך עצים, ששוב מבחינה צילומית אין שם כלום, לא קומפוזיציה, לא תאורה ... פשוט סתם, כ"כ סתם שאפילו כתמונה תיירותית היא לא עוברת. כדאי לעצור את ההשתוללות שלו לפני שהוא שוב גונב תמונות מהרשת ומעלה אותם לפה.
אשמח לעזור בפרטי לגבי בחירת שם משתמש חדש וסיסמה חזקה יותר שלא יפרצו לך שוב לחשבון.
ממליץ לך לפנות לחברים היקרים שניסו לעזור פה באשכול ולבקש את סליחתם, להסביר להם שזה שוב לא אתה ... יתכן שהם נפגעו שלא באשמתך, חבל שבעתיד יתעלמו לגמרי מתמונות ובקשות שלך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1579295:
הנה כף זכות :
אח של היכל הקודש פרץ לו שוב לשם המשתמש בפרוג, העלה בשמו תמונות שרק מכפישות את שמו ומתעמת עם כל העולם.
לגבי התמונות שאחיך העלה - הן גרועות גם כצילום הכי חובבני, בחירת נתוני הצילום נוראית, אין מצב אוטומטי שיתן הצעה כזאת של צמצם 20 ומהירות סגר נמוכה, הקומפוזיציות לא טובות ובעיקר הנושא סתמי ומשעמם, סתם ים רגיל עם שמים לא מעניינים, אין עננים וקרני אור, פשוט סתם ים רגיל שכל אחד ראה אלפי פעמים שמצולם הכי לא נכון מכל הבחינות. ולמרות כל זאת הוא העלה את אותה תמונה כמה פעמים עם עקמומיות שונות ... בנוסף ראיתי שהוא העלה עכשיו אשכול נוסף עם דלת מעבר לסבך עצים, ששוב מבחינה צילומית אין שם כלום, לא קומפוזיציה, לא תאורה ... פשוט סתם, כ"כ סתם שאפילו כתמונה תיירותית היא לא עוברת. כדאי לעצור את ההשתוללות שלו לפני שהוא שוב גונב תמונות מהרשת ומעלה אותם לפה.
אשמח לעזור בפרטי לגבי בחירת שם משתמש חדש וסיסמה חזקה יותר שלא יפרצו לך שוב לחשבון.
ממליץ לך לפנות לחברים היקרים שניסו לעזור פה באשכול ולבקש את סליחתם, להסביר להם שזה שוב לא אתה ... יתכן שהם נפגעו שלא באשמתך, חבל שבעתיד יתעלמו לגמרי מתמונות ובקשות שלך.
בהצלחה

סליחה, סליחה, סליחה, מכולם כנראה שלא הבנו אחד את השני וחבל אני מתנצל אם פגעתי במישהו, ואני אסביר סבא שלי נפטר ואבא שלי יושב שבעה ואני מארגן את כל האוכל ואת כל מה שמסביב אז כנראה אתמול לא הייתי כאן והייתי עצבני מדי אבקש שוב סליחה מכולכם.

• הוסף לסימניות
לדעתי אתה צריך לבקש מהגלים ספציפית סליחה ע"ג הפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה