גם בעיני זה לא כל כך הולך,רק לי נראה מוזר הסטייל הזה?
יש בזה איזו שהיא הגיון???
אני לאחרונה רואה הרבה שלבושים ככה, בעיקר שבתות....
אשמח לחוות דעתכם.
לא הבנתי מה הבעיה, במיוחד בתקופת מעבר- שמה חולצה ארוכה ומכנס קצר, ככה אני רגועה יותר.רק לי נראה מוזר הסטייל הזה?
אשמח לחוות דעתכם.
את מדברת על חולצה קצרה או חולצה עם שרוול קצר?לא הבנתי מה הבעיה, במיוחד בתקופת מעבר- שמה חולצה ארוכה ומכנס קצר, ככה אני רגועה יותר.
אני לא יודעת על איזה מודה אתם מדברים, אבל בלי שום קשר זה מאד יפה בעיני ויותר פרופורציונלי לגוף מאשר חולצה קצרה ומכנס ארוך. אבל עניין של טעם אישי...
מממ חולצה קצרה וחולצה עם שרוול קצר זה אותו דבר, לא?את מדברת על חולצה קצרה או חולצה עם שרוול קצר?
בעיקרון כן.מממ חולצה קצרה וחולצה עם שרוול קצר זה אותו דבר, לא?
ברצינות שזה המודה עכשיו??זה באמת מוזר, אבל מה לעשות שזה המודה...
ונעלי עקבים על שני דוקים זה מסתדר בהגיון...רק לי נראה מוזר הסטייל הזה?
אשמח לחוות דעתכם.
על מודה לאולא
אלא
או
והכי טוב
...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים