- הוסף לסימניות
ואגב,אם כן?
אם יש כלי יעיל ללמד זה נפלא
אשמח אם תספרי לנו איפה משיגים אותה.
זה הטלפון של המחברת היא שלחה את זה בדואר
גם העלות לא גבוהה אם זכור לי נכון מהפרסומת משהו בסביבות ה-40 שקלים
אפרת:
0548454802
ואגב,אם כן?
אם יש כלי יעיל ללמד זה נפלא
אשמח אם תספרי לנו איפה משיגים אותה.
הסברתי לה בבית אבל אני ממש לא יודעת אם זו הדרך המועדפת להסביר. אני בטוחה שיש דרך שעובדת לפי חוברת מסלולים.
אשמח לשמוע ממך מה מיוחד בחוברת הזו?אמי קנתה אותו לביתי-נכדתה, והוא ממש מוצלח בתנאי שיושבים כל יום 7 דקות ברצף
ולא מפסיקים שבוע כן שבוע לא.
ממי לדרוש הדרכה?דוקא זה נשאר כפשוטו,
יש להם ר.ת "חכמה"
חילוק
כפל
מכפלה
הורדה
ולטעמי-צריך לדרוש הדרכה
זה יחסוך תסכול,וים של כסף לש.פרטיים
יפה מאוד מצידך!זו הצרה איתה
אמהות לא יכולות לעזור לבנות שלהן-במשהו שהוא קריטי ובדיוק לשם כך אני פותחת את האשכול.
עקרונית,השיטה מפתחת אורינות ולפעמים-היא מתעכבת על "שטויות".
מה שכן-דרישות ההספקים הם לא ממש הגיוניות-ומורה חכמה בוחרת את החומרים החשובים ומבססת אותם-ועד הסוף.
אבל למה את לא פותחת גם לחומר יותר מורכב כמו פונקציות וכו'?
הרבה יותר מסובך.
ממי לדרוש הדרכה?
הבנתי שספרי מסלולים הם החלטתה של המפקחת הארצית.
את יודעת מי זו, או איך פונים אליה?
ההודעה הזו נכתבה אחרי שצהריים שלמים (שבוע שעבר) היא ישבה מתוסכלת ונסתה להוציא ממני את התשובה.... רציתי להסביר לה אבל היא לא הייתה מוכנה להקשיב...לא לימדתי בכיתה א' מעולם
אבל,
מנסה להכנס לראש של ילדה בכיתה א',
איך היא מבצעת את התרגיל היום?
מה זה נקרא שילובים?בכיף
אם יש לך שאלה אני כאן
מכירה בעיקר את שיטת שילובים במתמטיקה
מה זה נקרא שילובים?
לא הבנתי,,,,???או מתמטיקה משולבת -לכיתות ז ח של מכון ויצמן-אבל,שוב
יכולה להסביר
לדה ב"ה מוכשרת רק שהמורה חזרה מחופשת לידה אחרי פסח ומשהו התפספס שם בתקופה של המחליפה ויצר אי הבנות עם כמה נושאים.
רציתי להסביר לה אבל היא לא הייתה מוכנה להקשיב...
וכן מה את יכולה להסביר???
האם מספיק שאני מעלה לך עבודות?אסביר לך בשמחה את הנושא של פונקציות
רק תעלי שאלה ממוקדת ,זה נושא די רחב
וגם-באיזה ספר הבת שלך לומדת
מתמטיקה של יואל גבע,
מכירה?
וכן גם גיאומטריה מכירה?
האם מספיק שאני מעלה לך עבודות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים