תאורת 'ר' למטבח, היכן הכי זול?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע היכן היתן לרכוש תאורת 'ר' במחיר הכי זול?
לבינתיים ראיתי במחיר של 500 ש"ח למטר.

• הוסף לסימניות
ראיתי כזה באלי במחיר כמובן הרבה יותר זול
הבנתי שבשביל לעשות צורת ר' צריך לחתוך 45 מעלות בגרונג
מי יכול לעשות עבודה כזו?

• הוסף לסימניות
כנעני באיזור התעשייה בבית שמש מאחורי אולם כינור דוד
הם לוקחים בסביבות 80 ל120 למטר תלוי בחוזק הפס לד והשנאי גם תלוי לפי איזה אורך הדרישה (מומלץ לקנות שנאי עם 3 שנים אחריות).

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו תאורה לכל הבית מיועץ תאורה מבני ברק בשם דוד ובין היתר קנינו גם פרופיל חיצוני למטבח יצא מושלם
בנוסף השירות היה מעולה היה איזה מקטע קטן שלא עבד והגיע אלינו טכנאי לתקן במקום כחלק מהאחריות (5 שנים!!) לדעתי שווה להשקיע על זה עוד קצת ולא לקנות באליאקספרס

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו תאורה לכל הבית מיועץ תאורה מבני ברק בשם דוד ובין היתר קנינו גם פרופיל חיצוני למטבח יצא מושלם
בנוסף השירות היה מעולה היה איזה מקטע קטן שלא עבד והגיע אלינו טכנאי לתקן במקום כחלק מהאחריות (5 שנים!!) לדעתי שווה להשקיע על זה עוד קצת ולא לקנות באליאקספרס
כמה עלה מטר פרופיל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו באלי אקספרס
המוכר ממש עזר לי עם השרטוט והסביר לי איך זה יעבוד עם מליון צילומי מסך
מאוד מושקע
72.png

נעדכן כשיותקן
הייתי שמה פה את ההתכתבות שלי איתו אבל כשאני מעתיקה זה לא מעתיק לי תמונות

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו באלי אקספרס
המוכר ממש עזר לי עם השרטוט והסביר לי איך זה יעבוד עם מליון צילומי מסך
מאוד מושקע
72.png

נעדכן כשיותקן
הייתי שמה פה את ההתכתבות שלי איתו אבל כשאני מעתיקה זה לא מעתיק לי תמונות
יש מצב לקישור?
תודה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל החיתוך בגרונג מגולם במחיר למטר (לפחות איפה שאני קניתי) מדגיש שקניתי את כל התאורה לבית מעליאקספרס, מלבד הפרופיל ר' למטבח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה