ואתה נהנה מהתאורה ?בדרך כלל החיתוך בגרונג מגולם במחיר למטר (לפחות איפה שאני קניתי) מדגיש שקניתי את כל התאורה לבית מעליאקספרס, מלבד הפרופיל ר' למטבח
אפשר פרטי התקשרות?ממליצה לבדוק אצל דוד לדים מבני ברק, שירות ומחירים בלי תחרות.
מצאתי אותו בפורום תכנון ובניה והוא נתן לי מחירי רצפה עם אספקה מהירה מאד
0527606888אפשר פרטי התקשרות?
אני קניתי עכשיו באלי אקספרס
המוכר ממש עזר לי עם השרטוט והסביר לי איך זה יעבוד עם מליון צילומי מסך
מאוד מושקע![]()
נעדכן כשיותקן
הייתי שמה פה את ההתכתבות שלי איתו אבל כשאני מעתיקה זה לא מעתיק לי תמונות
מותקן ועובד כבר שנהמחכים לעידכון אחרי ההתקנה!
מה עשיתם בסוף עם הגרונג (חיתוך אלכסון מעלות לזווית 90 מעלות)?מותקן ועובד כבר שנה
מרוצה מאוד
כולל החיתוך?אנחנו מוכרים עכשיו במבצע 250 למטר באיזה צורה שתרצו
מה עשיתם בסוף עם הגרונג (חיתוך אלכסון מעלות לזווית 90 מעלות)?
כולל החיתוך?
כולל הפרופיל (שחור)?
כמה וואט למטר?
אפשר לבחור היכון הזנת חשמל?
תודה
כן.מה עשיתם בסוף עם הגרונג (חיתוך אלכסון מעלות לזווית 90 מעלות)?
כולל החיתוך?
כולל הפרופיל (שחור)?
כמה וואט למטר?
אפשר לבחור היכון הזנת חשמל?
תודה
איך יוצרים קשר?כן.
כולל הכול. ניתן לבחור איפה יצא היציאה ( זה הזמנה אישית בהתאם לצרכים שלכם)
ניתן לבחור צבע פרופיל.
יש אחראיות כמובן
כשתהיה פה תעדכניאיך יוצרים קשר?
עכשיו..כשתהיה פה תעדכני
מצטרפת להמלצה.יש בלוד בא. תעשייה
אך צריך רכב מגיעים חותך לפי מידה
יוצא בין 50 - 100₪ למטר רץ תלוי בעוצמה
שנאי זה בערך 150₪+-
מספר טלפון 0502532533
אשמח לשמוע האם המחיר כמו שכתוב?מצטרפת להמלצה.
לאחר שנה בשימוש
מחיר זול משמעותי מהרבה.
שירות
וישרות
לא זוכרת מספרים.אשמח לשמוע האם המחיר כמו שכתוב?
אין לי מידע למחיר עדכניאשמח לשמוע האם המחיר כמו שכתוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים