עזרה תאריך תפוגה של מיונז?

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובה בהקדם
יש לי מיונז שעבר עליו התאריך לפני חודשים והוא היה במקרר
משהו אולי יודע אם כדי להשתמש בזה או עדיף שלא?

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל!

• הוסף לסימניות
זה לא ביצים חיות, זה ביצים מפוסטרות.
אם זה מריח טוב ונראה טוב, אפשר להשתמש, מומלץ יותר באפיה מאשר בחי.
כמו כן, עדיף לא לנשים לפני לידה.

• הוסף לסימניות
עדיין מיונז זה דבר רגיש במיוחד,
אבל אם את אמיצה,
את בהחלט יכולה לטעום ולנסות,
ולשתף אחר כך איך היה,
תמיד נשמח להחכים!!!​

• הוסף לסימניות
כמו כן, עדיף לא לנשים לפני לידה.
פשוט לנשים לפני לידה יותר קשה לטפל בקילקול קיבה וזה יכול להביא לדברים לא נעימים
אבל גם לנשים וילדים בריאים לא מומלץ להיתקף בקילקול קיבה........
מניסיון-ממש ממש לא!
אני לא חושבת שמדובר בנזק כספי כזה רציני.....

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי משתמשת

• הוסף לסימניות
פשוט לנשים לפני לידה יותר קשה לטפל בקילקול קיבה וזה יכול להביא לדברים לא נעימים
אבל גם לנשים וילדים בריאים לא מומלץ להיתקף בקילקול קיבה........
מניסיון-ממש ממש לא!
אני לא חושבת שמדובר בנזק כספי כזה רציני.....
לא זה הנושא.
מערכת חיסונית סטנדרטית אמורה להסתדר יופי עם מיונז פג תוקף. לא כן עובר שאין לו חיסון.
קלקול קיבה יתכן במקרה של מיונז מקולקל, בדיוק בשביל זה אמורים להשתמש בעיניים ובאף שקבלנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה