תביעה משפטית אני לא ממליץ כי כמו שאמר אברימי הם דואגים לכסות את עצמם כמעט מכל הכיוונים, בטח שבדבר כזה.
אבל לכל חברה שמכבדת את עצמה (סלקום ואורנג' הם כאלה, לגבי פלאפון ומירס אין לי נתונים

יש מחלקת שימור לקוחות, יש להם כל מיני שמות יפים לזה, אבל המטרה הסופית שלהם היא להשאיר לקוחות בחברה שלא יעברו לחברה אחרת.
והם מוכנים להשקיע
הרבה בשביל שלקוח לא מרוצה יהפוך ללקוח מרוצה.
אספר מקרה שקרה לי.
מסיבות טכניות, אין באפשרותי להתקין קו ADSL או כבלים בבית, ולכן אני נאלץ לגלוש דרך מודם סלולרי, של חברת אורנג'. חבילת הגלישה שעולה 80 ש"ח, מאפשרת שימוש של 5GB וחבילת הגלישה שעולה 120 ש"ח מאפשרת שימוש של 20GB, כשבלילה החישוב של כל 2GB נספר כ 1GB. בהתחלה התאימה לי החבילה הקטנה יותר, חודש אחד גיליתי לתדהמתי שחוייבתי בסך 1600 ש"ח. כשביררתי למה אמרו לי שהייתה לי חריגה של 1/2 GB. כלומר במקום 5GB גלשתי 5.5GB, הייתי בהלם, טענתי כל מיני טענות שלדעתי היו טענות נכונות (אין באתר הסבר ברור, נציג שאמר לי שבוע לפני כן שעדיף לי להישאר בחבילה הקטנה וכו' וכו'), אך את עבאד (הנציג הישמעאלי שענה לפנייתי

זה לא שיכנע, בסוף הוא אמר שהוא ינסה לעשות משהו כי הוא מבין את עגמת הנפש שלי.
הוא חזר אלי אחרי 4 שעות, ואמר לי שהמנהל שלו הסכים לפרושׂ לי את זה ל 5 תשלומים, אבל בתנאי שאני משלם היום בכרטיס אשראי. מה אני יכול לעשות? שילמתי ב5 תשלומים.
קיבלתי על עצמי בלי נדר, שאת הכסף הזה אתן לצדקה אם חברת אורנג' יואילו בטובם למחוק לי את החוב, אחרי יומיים ניגשתי למחשב וכתבתי מייל זועם לחברת אורנג', בו פירטתי את המקרה איך חברת אורנג' הפכה אותי בין לילה מלקוח מרוצה ללקוח ממורמר, והוספתי שאולי הם הרוויחו עלי 1600 ש"ח במכה אחת, אבל הפסידו עשרות אלפי ש"ח ממני לכל החיים, כי אני לא מתכוון להישאר באורנג אחרי מקרה כזה, לא אני, לא אשתי ולא שאר בני משפחתי.
כעבור 40 דקות משליחת המייל, קיבלתי טלפון מנציג אדיב שטען שאף שאני לא הייתי בסדר כי הייתי צריך לעקוב על הנתונים, אבל יש החלטה בחברת אורנג לזכות באופן אוטומטי על החריגה הראשונה לפנים משורת הדין, והוא יברר עם המנהל של עבאד למה לא עשו זאת, ובכל מקרה הוא מבטיח כי הכסף יחזור.
ובאמת באותו חודש קיבלתי בחזרה זיכוי של 1600 ש"ח, במקום 5 התשלומים ששילמתי להם.
בינתיים נשארתי באורנג'...