תביעה נגד אחת מחברות הסלולר

• הוסף לסימניות
איפה ואיך אפשר להגיש תלונה נגד אחד הנציגים מחברות הסלולר?
או יותר קצר מישהו יודע איך אפשר להוציא מהם פיצוי הולם על פדיחה שנעשתה על ידם??
שמתי את המכשיר שלי בתיקון והם פשוט מחקו לי את כל הספר טלפונים שלי במקום לגבות אותו...(רב המספרים הם של לקוחות שלי ועכשיו אני מפסידה הרבה מאד כסף כי אין לי איך לתקשר איתם...)
יש מצב להוציא מהם מכשיר חדש שרק עכשיו יצא ?
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
מירס, הא??

• הוסף לסימניות
אולי תבקשי מהם פירוט שיחות, וכך לפחות יהיו לך רשימת המספרים? (בלי קשר לתביעה)

אבל איך שלא יהיה - זה באמת לא מי יודע מה אחראי לשמור את כל רשימת הלקוחות על הסלולרי בלבד. ומה היית עושה אם הוא היה נופל למים באמצע שיט בפארק הירקון? היית תובעת את עיריית תל-אביב?

• הוסף לסימניות
ובפתק שנתנו לך כשהפקדת את המכשיר לבדיקה כתוב במפורש שיתכן מצב כזה והם אינם אחראיים.
לתבוע תמיד טוב, אם אתה מדבר הרבה, יבואו לקראתך ויעשו שימור לקוחות. אם לא - שילך הנודניק לחברה אחרת.

• הוסף לסימניות
תביעה משפטית אני לא ממליץ כי כמו שאמר אברימי הם דואגים לכסות את עצמם כמעט מכל הכיוונים, בטח שבדבר כזה.
אבל לכל חברה שמכבדת את עצמה (סלקום ואורנג' הם כאלה, לגבי פלאפון ומירס אין לי נתונים) יש מחלקת שימור לקוחות, יש להם כל מיני שמות יפים לזה, אבל המטרה הסופית שלהם היא להשאיר לקוחות בחברה שלא יעברו לחברה אחרת.
והם מוכנים להשקיע הרבה בשביל שלקוח לא מרוצה יהפוך ללקוח מרוצה.
אספר מקרה שקרה לי.
מסיבות טכניות, אין באפשרותי להתקין קו ADSL או כבלים בבית, ולכן אני נאלץ לגלוש דרך מודם סלולרי, של חברת אורנג'. חבילת הגלישה שעולה 80 ש"ח, מאפשרת שימוש של 5GB וחבילת הגלישה שעולה 120 ש"ח מאפשרת שימוש של 20GB, כשבלילה החישוב של כל 2GB נספר כ 1GB. בהתחלה התאימה לי החבילה הקטנה יותר, חודש אחד גיליתי לתדהמתי שחוייבתי בסך 1600 ש"ח. כשביררתי למה אמרו לי שהייתה לי חריגה של 1/2 GB. כלומר במקום 5GB גלשתי 5.5GB, הייתי בהלם, טענתי כל מיני טענות שלדעתי היו טענות נכונות (אין באתר הסבר ברור, נציג שאמר לי שבוע לפני כן שעדיף לי להישאר בחבילה הקטנה וכו' וכו'), אך את עבאד (הנציג הישמעאלי שענה לפנייתי) זה לא שיכנע, בסוף הוא אמר שהוא ינסה לעשות משהו כי הוא מבין את עגמת הנפש שלי.
הוא חזר אלי אחרי 4 שעות, ואמר לי שהמנהל שלו הסכים לפרושׂ לי את זה ל 5 תשלומים, אבל בתנאי שאני משלם היום בכרטיס אשראי. מה אני יכול לעשות? שילמתי ב5 תשלומים.
קיבלתי על עצמי בלי נדר, שאת הכסף הזה אתן לצדקה אם חברת אורנג' יואילו בטובם למחוק לי את החוב, אחרי יומיים ניגשתי למחשב וכתבתי מייל זועם לחברת אורנג', בו פירטתי את המקרה איך חברת אורנג' הפכה אותי בין לילה מלקוח מרוצה ללקוח ממורמר, והוספתי שאולי הם הרוויחו עלי 1600 ש"ח במכה אחת, אבל הפסידו עשרות אלפי ש"ח ממני לכל החיים, כי אני לא מתכוון להישאר באורנג אחרי מקרה כזה, לא אני, לא אשתי ולא שאר בני משפחתי.
כעבור 40 דקות משליחת המייל, קיבלתי טלפון מנציג אדיב שטען שאף שאני לא הייתי בסדר כי הייתי צריך לעקוב על הנתונים, אבל יש החלטה בחברת אורנג לזכות באופן אוטומטי על החריגה הראשונה לפנים משורת הדין, והוא יברר עם המנהל של עבאד למה לא עשו זאת, ובכל מקרה הוא מבטיח כי הכסף יחזור.
ובאמת באותו חודש קיבלתי בחזרה זיכוי של 1600 ש"ח, במקום 5 התשלומים ששילמתי להם.
בינתיים נשארתי באורנג'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותחית;269761:
איפה ואיך אפשר להגיש תלונה נגד אחד הנציגים מחברות הסלולר?
או יותר קצר מישהו יודע איך אפשר להוציא מהם פיצוי הולם על פדיחה שנעשתה על ידם??
שמתי את המכשיר שלי בתיקון והם פשוט מחקו לי את כל הספר טלפונים שלי במקום לגבות אותו...(רב המספרים הם של לקוחות שלי ועכשיו אני מפסידה הרבה מאד כסף כי אין לי איך לתקשר איתם...)
יש מצב להוציא מהם מכשיר חדש שרק עכשיו יצא ?
תודה מראש לעונים.

אני חושבת שהיית צריכה להגיד להם מראש שאת מבקשת שיידעו אותך כשירצו "לצרוב" (ככה הם קוראים לזה) את המכשיר.

אם לא אמרת מבחינתם הרשות נתונה ואין עם זה בעיה ותאמיני לי שהם מכסים את עצמם.

לגבי פיצוי, אני חושבת שאם תתעקשי ותלכי עם זה עד הסוף הם יגרמו לך להיות מרוצה כדי שתשארי הלקוחה שלהם.

היתה לי בעבר תקלה עם חב' הסלולר שלי, הסברתי להם ע"י מכתב נוקב את הבעיה והם פיצו אותי אותי פיצוי ששוה פי 4 את הנזק.

לסיכום אני חושבת שבגלל התחרות בין החברות הסלולריות רוב החברות עושות הכל כדי שתשאר הלקוח שלהם...

בהצלחה...ותעדכני.

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב: הכל תלוי ברווחיות שלהם. אני למשל לקוח מאד מועדף של החב' הסלולריות. מתוקף עבודתי אני משוחח המון המון בטלפון הסלולרי, (ממוצע של 1000 דקות בחודש) ועוד יותר מכך משוחחים איתי (שזה גם שווה להם הרבה כסף - הקישוריות)
בכל פעם שאני רק נכנס למרכז השירות אני מקבל יחס VIP שמתבטא ב"ללא תור" ובכל פעם מציעים לי בחינם את המכשיר החדש שיצא השבוע, בלי כל התחייבות.
בעבר, כשעדיין לא שוחחתי בכמויות כאלה, ירקתי דם איתם.
תמיד טוב לעשות קולות של "מתנייד", אבל לא על בשביל כולם הם ישכבו על הגדר.

• הוסף לסימניות
טוב לדעת, ותודה על הטיפים. בינתיים אני אוכלת קש, פשוטו כמשמעו, עם המכשיר(ים) שלי.

• הוסף לסימניות
אז ככה-
עכשיו חזרתי ממרכז השרות בסלקום ולא יצא מהם כלום! ניסו לתת לי הטבת זמן אויר שלא משמעותית בשבילי בכלל..אמנם אני לא סוגרת חשבונית של 1000 שקל בחודש אבל בסביבות ה-300, 400 כן.. גם ככה אני בתכנית שימור כי לא מזמן בעלי התנייד לפלאפון במסלול ממש משתלם וסלקום נתנו לי מסלול כמעט חופף. ככה שהטבה של 20 שקל בחודש רק אם אני מדברת 150 שח בחודש לא ממש מדגדג לי... והם בטענה שלהם שבהתחיבות ל18 חודשים זה מסתכם בסביבות ה700 שח.
בזמן שאני הפסדתי בזמן הזה אלפי!!! שקלים וגם נקבתי להם בסכום המוערך... ודאגתי ליידע אותם שוב שיותר הם לא יראו ממני שקל כי אין לי מה להפסיד בלהתנייד לפלאפון..(בעצם יש לי כי אני תקועה עם התחיבות למכשיר למשך שנתיים בערך אבל אפשר להסתדר עם זה) ועדיין כלום...
וזה אחרי שאני משלמת על המכשיר 70 שח + 30 שח ביטוח כל חודש... ושהנציג שטיפל בי הבטיח לי ואמר בפרוש: אני מגבה לך את הספר טלפונים ומכניס למעבדה ואת זה בסופו של דבר הוא לא עשה.. כשבאתי אליו מיד אחכ בשאלה למה הוא לא גיבה הוא היה המום ולא ידע מה לומר.. (חבל שלא הסרטתי אותו באותו רגע)
בקיצור הם עצבנו אותי ברמות שאין לתאר....
יש מה לגשת לאגודה להגנת הצרכן?? או שאין טעם? מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
חברה אני יש לי מכשירים עם שיחות של 7000 דקות בחודש במירס, ואני מקבל יחס של V.I.P = וולגרות, אי התיחסות, פלפולים מכאן ועד זימבאבבוואי.....בסוף אני גם צריך ללמד את הפקידה בטלפון איך ואיפה לוחצים על המקלדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;270136:
חברה אני יש לי מכשירים עם שיחות של 7000 דקות בחודש במירס, ואני מקבל יחס של V.I.P = וולגרות, אי התיחסות, פלפולים מכאן ועד זימבאבבוואי.....בסוף אני גם צריך ללמד את הפקידה בטלפון איך ואיפה לוחצים על המקלדת!

ממש מזכיר לי את עצמי לפני כמה שנים...

• הוסף לסימניות
אברהם, למי תרמת בסוף את הכסף לא סיפרת?
אתה מחפש למי לתרום? יש לי מקרה שצריך את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;269797:
ובאמת באותו חודש קיבלתי בחזרה זיכוי של 1600 ש"ח, במקום 5 התשלומים ששילמתי להם.
בינתיים נשארתי באורנג'...

מיותר לציין שלא שכחת לקיים את הבטחתך לתת זאת לצדקה...

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט תודיעי להם סופית שאת עוברת חברה, ותתכווני לכך.
אם תעברי, מה טוב. (ובקשר לבעייה של המכישר בהתחייבות, אם בעלך משוחח די הרבה וכו' יש סיכוי שחברת פלאפון תסכים לתת לך את הכשיר שלה, או שווי של המכשיר שאת משלמת עכשיו למשך שנתיים... אצלנו במשפחה זה עבד כשעברנו מפלאפון לאורנג'...)

או שאם הם יראו שאת רצינית - וזה הקש ששבר את גב התותחית, אולי הם יתייחסו אחרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה