נכתב ע"י pr;956406:אוי וי, לצער יהודי בעיצומו של חודש אדר! ממש לא היתה מטרה כזו...
בכ"א שתי הנחות -
1. זה מאתגר לעשות משהו שלא אוהבים (ושהוא מתבקש לא פעם במקצועינו)
2. זה לא עיתוי להחליף בו את הנושא, וכן כל אחד בעיתו יביא את האתגר שבא לו - אז אני מציעה שבמקום לדון בנושא האתגר הנבחר נדון בענפיו המקצועיים/נעלה עבודות, בשמחה ובטוב לבב...
דווקא לי זה היה נראה פחד וחוסר אונים...yaakov - ה'סגנון המשורבט' אדיר ממש!
רק ההבעה נראית לי יותר תחנונים.
נכתב ע"י pr;956885:yaakov - ה'סגנון המשורבט' אדיר ממש!
רק ההבעה נראית לי יותר תחנונים.
התבוננתי בזה שוב,נכתב ע"י yaakovh;956947:תלוי בסיפור שאת מדמיינת שעומד מאחורי התמונה...
נכתב ע"י pr;956949:התבוננתי בזה שוב,
ואכן ההבעה מבועתת וחדה מאד -
מה שגרם לי את התחושה זה כנראה כפות הידיים שבד"כ בתנועה זו מביעות תחינה.
סליחה על ההתפלספות הארוכהנכתב ע"י yaakovh;957044:הבעתה כ"כ גדולה שהוא התחיל להתחנן והפה שלו התייבש ככה
נכתב ע"י אפכא מסתברא;957321:טוב, סוף-סוף נכנס פורים לאתגר המפחיד...
מיריG, כנראה הרגלים האחוריות של הכסא עשויות (או מכילות) עופרת, כי לולא כן - לפי חוקי הפיסיקה אין סיכוי שהכסא נשאר עומד בסיטואציה כזו... איזו בעתה שובבה!
נכתב ע"י ort;957548:וואו! האיור של MK585 בעיני הכי משדר בעתה.
רוב הציורים שהועלו משדרים פחד, כאב, חשש, אבל לא בעתה...
בעתה פירושה יותר : אימה וחרדה...
ולא פחד.
-----------
TAMARZ גם די קרובה להבעת חרדה. הרמה של הציור מדהימה!
----------
התחושה שעברה לי מהאיש של yaakovh היא: יאוש, חוסר אונים, פחד מהעתיד, מצוקה. [פחות בעתה...]
אבל הוא קיבל פעמון ממני כי זה קרוב...
----------
הרבה ציורים היו מקבלים ממני פעמון- כי הם יפים מאוד, אבל הם לא מקוטלגים אצלי תחת "בעתה"...
אז סליחה ממי שלא צלצלתי...
נכתב ע"י ort;957548:וואו! האיור של MK585 בעיני הכי משדר בעתה.
רוב הציורים שהועלו משדרים פחד, כאב, חשש, אבל לא בעתה...
בעתה פירושה יותר : אימה וחרדה...
ולא פחד.
-----------
TAMARZ גם די קרובה להבעת חרדה. הרמה של הציור מדהימה!
----------
התחושה שעברה לי מהאיש של yaakovh היא: יאוש, חוסר אונים, פחד מהעתיד, מצוקה. [פחות בעתה...]
אבל הוא קיבל פעמון ממני כי זה קרוב...
----------
הרבה ציורים היו מקבלים ממני פעמון- כי הם יפים מאוד, אבל הם לא מקוטלגים אצלי תחת "בעתה"...
אז סליחה ממי שלא צלצלתי...
נכתב ע"י YR;957596:זה נרא לי תלוי גם ממה שאותך עצמך מביא לחרדה, אני למשל (אולי יהיו שלא יאמינו) לא מפחדת בכלל מחתולות, בעיני הם חמודות... אבל כל הג'וק קטן מביא אותי להיסטריה של ממש, בדיוק כמו בתמונה של מיריG
!!
נכתב ע"י Danbarlev;957568:ציטוט
"ולאתגרנו:
העלו איור שמעביר תחושת פחד, חרדה, בעתה -
ההבעה יכולה להיות הבעת פנים אך גם יכולה להיות פרספקטיבה מבעיתה, ואעצור כאן כדי לשחרר את יד הדמיון."
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים