תגובות לאתגר השבועי - בעתה

• הוסף לסימניות
yaakov - ה'סגנון המשורבט' אדיר ממש!
רק ההבעה נראית לי יותר תחנונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;956406:
אוי וי, לצער יהודי בעיצומו של חודש אדר! ממש לא היתה מטרה כזו...
בכ"א שתי הנחות -
1. זה מאתגר לעשות משהו שלא אוהבים (ושהוא מתבקש לא פעם במקצועינו)
2. זה לא עיתוי להחליף בו את הנושא, וכן כל אחד בעיתו יביא את האתגר שבא לו - אז אני מציעה שבמקום לדון בנושא האתגר הנבחר נדון בענפיו המקצועיים/נעלה עבודות, בשמחה ובטוב לבב...

כמובן שעצתי היתה לפעם הבאה
...:)

• הוסף לסימניות
דווקא לי זה היה נראה פחד וחוסר אונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;956885:

תלוי בסיפור שאת מדמיינת שעומד מאחורי התמונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;956947:
תלוי בסיפור שאת מדמיינת שעומד מאחורי התמונה...
התבוננתי בזה שוב,
ואכן ההבעה מבועתת וחדה מאד -
מה שגרם לי את התחושה זה כנראה כפות הידיים שבד"כ בתנועה זו מביעות תחינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;956949:
התבוננתי בזה שוב,
ואכן ההבעה מבועתת וחדה מאד -
מה שגרם לי את התחושה זה כנראה כפות הידיים שבד"כ בתנועה זו מביעות תחינה.

הבעתה כ"כ גדולה שהוא התחיל להתחנן והפה שלו התייבש ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;957044:
הבעתה כ"כ גדולה שהוא התחיל להתחנן והפה שלו התייבש ככה
סליחה על ההתפלספות הארוכה :)
אבל אני חושבת שהתחנונים הם נימה חדשה ואחרת,
ובשביל להביע בעתה טהורה כדאי שגם הידיים תהיינה נבעתות.

לא בשביל ההתקטננות, בשביל זה שהאתגר נועד להתמקצעות -
וככלל, כל ציור שהדעות עליו חלוקות, כבר ראוי לשבח! :)

• הוסף לסימניות
הבחירה הולכת ונעשית קשה יותר ויותר!!!
כל הכבוד, תמשיכו!

• הוסף לסימניות
סחטיין רחלי, על הטבעת והאף של השויגער....:)

• הוסף לסימניות
וואי רחלי! באמת שוויגער מפחידה!

• הוסף לסימניות
טוב, סוף-סוף נכנס פורים לאתגר המפחיד...
מיריG, כנראה הרגלים האחוריות של הכסא עשויות (או מכילות) עופרת, כי לולא כן - לפי חוקי הפיסיקה אין סיכוי שהכסא נשאר עומד בסיטואציה כזו... איזו בעתה שובבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;957321:
טוב, סוף-סוף נכנס פורים לאתגר המפחיד...
מיריG, כנראה הרגלים האחוריות של הכסא עשויות (או מכילות) עופרת, כי לולא כן - לפי חוקי הפיסיקה אין סיכוי שהכסא נשאר עומד בסיטואציה כזו... איזו בעתה שובבה!

ת'אמת רציתי להגזים יותר,בהתחלה ההיא היתה בדרך לקפוץ מהחלון,והכסא היה על השולחן,אבל מיתנתי.

• הוסף לסימניות
וואו! האיור של MK585 בעיני הכי משדר בעתה.

רוב הציורים שהועלו משדרים פחד, כאב, חשש, אבל לא בעתה...
בעתה פירושה יותר : אימה וחרדה...
ולא פחד.

-----------
TAMARZ גם די קרובה להבעת חרדה. הרמה של הציור מדהימה!
----------
התחושה שעברה לי מהאיש של yaakovh היא: יאוש, חוסר אונים, פחד מהעתיד, מצוקה. [פחות בעתה...]
אבל הוא קיבל פעמון ממני כי זה קרוב...
----------
הרבה ציורים היו מקבלים ממני פעמון- כי הם יפים מאוד, אבל הם לא מקוטלגים אצלי תחת "בעתה"...
אז סליחה ממי שלא צלצלתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;957548:

ולא פחד.

-----------
----------
התחושה שעברה לי מהאיש של yaakovh היא: יאוש, חוסר אונים, פחד מהעתיד, מצוקה. [פחות בעתה...]
----------
הרבה ציורים היו מקבלים ממני פעמון- כי הם יפים מאוד, אבל הם לא מקוטלגים אצלי תחת "בעתה"...

ציטוט
"ולאתגרנו:
העלו איור שמעביר תחושת פחד, חרדה, בעתה -
ההבעה יכולה להיות הבעת פנים אך גם יכולה להיות פרספקטיבה מבעיתה, ואעצור כאן כדי לשחרר את יד הדמיון."

• הוסף לסימניות
דן בר-לב הציור שלך גאוני, מצד אחד זה כאילו ציור פשוט ותמים אבל הזוית והתאורה והווילון כ"כ מיוחדים ומדויקים. אני מסתכלת על הציור וממש שומעת את שריקות הרוח ומרגישה את הקור והצמרמורת בציור. אהבתי גם שהצלחת להעביר את התחושה בלי להכניס דמות אנושית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;957548:

ולא פחד.

-----------
----------
----------

זה נרא לי תלוי גם ממה שאותך עצמך מביא לחרדה, אני למשל (אולי יהיו שלא יאמינו ;)) לא מפחדת בכלל מחתולות, בעיני הם חמודות... אבל כל הג'וק קטן מביא אותי להיסטריה של ממש, בדיוק כמו בתמונה של מיריG :D!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;957596:
זה נרא לי תלוי גם ממה שאותך עצמך מביא לחרדה, אני למשל (אולי יהיו שלא יאמינו ;)) לא מפחדת בכלל מחתולות, בעיני הם חמודות... אבל כל הג'וק קטן מביא אותי להיסטריה של ממש, בדיוק כמו בתמונה של מיריG :D!!

גם אני לא מפחד מחתולות :) רק שאני הולך לזרוק זבל ואני פוגש אותה שם בעמדת זינוק אני מאוד:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;957568:
ציטוט
"ולאתגרנו:
העלו איור שמעביר תחושת פחד, חרדה, בעתה -
ההבעה יכולה להיות הבעת פנים אך גם יכולה להיות פרספקטיבה מבעיתה, ואעצור כאן כדי לשחרר את יד הדמיון."

דווקא בציור שלך הדובי והארנב מבועתים... [אולי היה מחדד את זה תוספת עטלף או שריקת ינשוף ונראה כאילו בעוד רגע יישבר איזה רעם ענק בחוץ ו.... אפשר להמשיך לדמיין...] :)
אני התכוונתי לציורים שבהם ההבעה שצריכה להעביר בעיני את התחושה של ה"ביעות" לא ממש הצליחה להעביר אלי מסר שכזה...

יש הבעות שבציור מעבירים לי מסרים שונים שאינם "בעתה" לשמה...: בהלה, חשש, תמהון, "אויש, זה היה מפחיד...", "אוי-ווי", בלבול וסחרחורת...
אבל זה בלי קשר לכשרון הציורי עצמו שהוא יפה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אלבומית, אהבתי את השילוב מדהים של בעתה עם הומור .

• הוסף לסימניות
דבר אחד לא מספיק ברור כאן (בכל אופן לי) הציור אמור להעביר למתבונן תחושת בעתה, או שהמצוירים עצמם מביעים בעתה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה