תגובות לאתגר השבוע- השלמת שרבוט

• הוסף לסימניות
דוגמא-

קבצים מצורפים

• etgar.jpg
    KB 99.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
דניאלה את אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואהבתי את הרעיון, אחד המשחקים האהובים של ילדותי... (:
הילדה הממושקפת-שמש משעשעת לחלוטין. (:

• הוסף לסימניות
לא כדאי בכל ציור שיעלו המשתתפים ידגישו את קווי השרבוט?
כי בדוגמא שלך זה לא ניכר...:(
האם על הציורים להיות בש"ל בלבד?

ואגב, אחלה רעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;965144:
לא כדאי בכל ציור שיעלו המשתתפים ידגישו את קווי השרבוט?
כי בדוגמא שלך זה לא ניכר...:(
האם על הציורים להיות בש"ל בלבד?

ואגב, אחלה רעיון.

ממש לא רק שחור לבן, כל הצבעים וכל הטכניקות אפשריות!!! (למשל אפשר ליצור משהו עם קולאז' מתמונות בלי ציור בכלל כל עוד הקווים קיימים)

לא צריך להדגיש את הקווים, הם לא צריכים לקפוץ ישר לעין. מספיק שיהיה אפשר למצוא אותם אם מחפשים אותם.

• הוסף לסימניות
חזזזזק

• הוסף לסימניות
יש על זה זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
רעיון יפה! מזכיר לי את 'זרקור' מימי ילדותי. יש לי חשק לנסות למרות שאני רחוקה מלהיות ציירת.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את היצירתיות

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה! :)
שאלה, את הקווים עשית לפני שציירת את הציור שנתת כדוגמה? או שמהציור באים הקווים? (מאיפה אני מביא את השאלות האלה שיואו....!)

• הוסף לסימניות
תתבונן קצת ותבין שאת הקוים לפני הציור.

• הוסף לסימניות
קקטוס !
שיחקת אותה

(דקות ארוכות חיפשתי איפה תקעת את השירבוט.. קצת שולי חא כך ?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;965453:
רעיון מעולה! :)
שאלה, את הקווים עשית לפני שציירת את הציור שנתת כדוגמה? או שמהציור באים הקווים? (מאיפה אני מביא את השאלות האלה שיואו....!)

קודם כל ציירתי את הקווים ואז את הציור, אני לא חושבת שהיה יוצא לי אי פעם ציור מוזר שכזה בלי שהייתי מחוייבת לקווים (דינוזאור מחמד מאויים ע"י כריש?...:confused:) וזה מה שמגניב בעיניי בתרגילים כאלה:cool:.

• הוסף לסימניות
קקטוס זה מדהים!!!
יש לך יצירות מופלאות!
אומנותי.

• הוסף לסימניות
שכולפ ישאירו את הקוים בצבע אחר כמו של יואל בר לב.ככה רואים

• הוסף לסימניות
yoyo

מקסים הכיוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיג זג;965599:
שכולם ישאירו את הקוים בצבע אחר כמו של יואל בר לב.ככה רואים

אני חושב שחלק מהיופי הוא גם לחפש את הקוים :)

• הוסף לסימניות
תודה לשירי שהאירה את עיני על כך שהשארתי את הכללים המקוריים שם נכתב שהאתגר הוא עד יום שני. האתגר הפעם הוא עד יום רביעי בשמונה בערב, שבוע מאז שהוא התחיל.
אני לא יודעת למה אני לא מצליחה לערוך את ההודעה הפותחת (אולי כי עבר יותר מידי זמן?) אז אני רושמת כאן, מקווה שכולם יראו.

• הוסף לסימניות
מירי-מאד אהבתי! מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה