- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;968875:אריאלה זה ההשלמת שירבוט המקורי ?
נראה ששינת את המיקום של הקווים לא כך?
היא רק סובבה את הקובץ.
נכתב ע"י Danbarlev;968875:אריאלה זה ההשלמת שירבוט המקורי ?
נראה ששינת את המיקום של הקווים לא כך?
נכתב ע"י RacheliArt;968891:אוף, אין לי פנאי לצייר לאתגר...טוב, יש עוד כמה שעות, לא? (-:
אין כמו מנגה בצביעה!!!נכתב ע"י ליהיא;968974:like like like אריאלה שיחקת אותה יצא מהמםם, וחמווודד, לא יאומן שזה נצבע במנגה!
נכתב ע"י מיריG;968661:אריאלה,לא חלמתי שתמנון יכול להיות כזה חמוד.והדגיגון בכלל.הצביעה מדהימה.
נכתב ע"י ליהיא;968974:like like like אריאלה שיחקת אותה יצא מהמםם, וחמווודד, לא יאומן שזה נצבע במנגה!
תודה, מוזמנת אלי בשמחה...נכתב ע"י RacheliArt;969393:תודה לאה.
מחמאה מכל הלב! הייתי שמחה להכירך אישית...
נכתב ע"י tamarz;969537:בלי להפחית מרמת הציורים הטובה של כולם
אומר את האמת שהפעם די התאכזבתי מהשיפוט..
הציור שלי היה בנוי מהשרבוט עצמו כאילו עשו אותו בשביל זה,
לעומת ציורים אחרים (שלמרות שהיו יפים מאוד) אבל הקווים של השרבוט היו לגמרי מובלעים בהם ולא הראו מספיק את הרעיון של האתגר
נכתב ע"י tamarz;969579:שמחתי על התייחסותך לתגובתי
בכל מקרה רציתי להודות לך על האתגר הזה שלימד אותי המון
איך מתחילים לצייר כשלא יודעים מה
מקשקשים משהו ומסתכלים מה זה מעלה לי בראש
ויוצא מזה ציור הרבה יותר זורם מציור לפי השלבים הרגילים
אני לא מתחבר לטענה שלך, אך אני בהחלט חושב שהציור שלך הוא אחד מהציורים שמבוצעים הכי טוב, ומשתמשים בקוים בצורה מדהימה.נכתב ע"י tamarz;969537:בלי להפחית מרמת הציורים הטובה של כולם
אומר את האמת שהפעם די התאכזבתי מהשיפוט..
הציור שלי ועוד אחרים היה בנוי מהשרבוט עצמו כאילו עשו אותו בשביל זה,
לעומת ציורים אחרים (שלמרות שהיו יפים מאוד) אבל הקווים של השרבוט היו לגמרי מובלעים בהם ולא הראו מספיק את הרעיון של האתגר
המקום הראשון בהחלט מגיע לאריאלה כי הציור שלה היה באמת בנוי מהשרבוט עצמו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים