תגובות לאתגר השבוע - מכה שלא כתובה

• הוסף לסימניות
קצת מנומנם האתגר,,,,

• הוסף לסימניות
כן....חבל, ציפיתי לראות המון דברים מגניבים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;972221:
קצת מנומנם האתגר,,,,
כולם עסוקים בנקיון!
היה צריך לקרוא לאתגר "מה כבר ניקיתי לפסח?"
בטוחה שכל עקרת בית היתה משתתפת ;).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;972240:
כולם עסוקים בנקיון!
היה צריך לקרוא לאתגר "מה כבר ניקיתי לפסח?"
בטוחה שכל עקרת בית היתה משטתפת ;).
זה נכון, כי בכללי המצב מנומנם (חוץ מהאתגר )

• הוסף לסימניות
לקיים מה שנאמר...

נכתב ע"י ברק09;971177:
זאת מכה שממוקמת קצת אחרי מכת חושך. בעוד המצרים מנסים להסתגל לאור היום צצו מתוך החולות מאות רגלי מיטה. כמובן שהזרת הייתה הראשונה להתקל שוב ושוב ושוב...את הכאב החד אין צורך לתאר...

כתגובה לתמונה שהעלת:

על זה שואלים:

מה תפקידה של הזרת ברגל??

לוודא שכל הרהיטים נמצאים במקום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;972357:
כתגובה לתמונה שהעלת:

על זה שואלים:

מה תפקידה של הזרת ברגל??

לוודא שכל הרהיטים נמצאים במקום!!!
:) לא הכרתי, תודה.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להאריך את האתגר לכל התקופה הקרובה, ממילא לא שייך לתת אתגר חדש לפני פסח...

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון, אין פנאי לבצע...:(

• הוסף לסימניות
ת'אמת, תוך כדי נקיון אני מגלה כל מיני מכות שלא כתובות בתורה, למשל מכת הקשקושים על הקיר:
כל מיטה שאני מזיזה מגלה מאחוריה כתובת גרפיטי מרשימה, או ציור מרהיב עין.
הייתי יכולה לצייר יופי של ציור, אבל בזמן הפנוי שאין לי, אני מעדיפה לגרום לקירות להראות קצת יותר אנושיים :)
מי שמחפש מה אפשר לצייר בציור מכה מזן כזה, מוזמן לקבל רעיונות מפי זאטוטי:
1. על המגירה האישית שנקיה לפסח כתוב מבחוץ בלורד בלתי מחיק: נכי לפסח.
2. על כסא הפורמייקה שאינו בשימוש כמעט, גילתי היום שרטוט תרשים מדוייק של כפות הרגליים של העומד על הכסא. בדיקה ע"פ מידת הנעל גילתה מיהו החשוד.
3. מאחורי ארון המחשב כתוב כך: ת'גר גט צלרנן דאיליגתור, מי שהצליח לקרוא, שיודיע לי :) (רמז, הטקסט הנ"ל הינו באידיש)
מישהו מתנדב לצייר במקומי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;972596:
ת'אמת, תוך כדי נקיון אני מגלה כל מיני מכות שלא כתובות בתורה, למשל מכת הקשקושים על הקיר:
כל מיטה שאני מזיזה מגלה מאחוריה כתובת גרפיטי מרשימה, או ציור מרהיב עין.
הייתי יכולה לצייר יופי של ציור, אבל בזמן הפנוי שאין לי, אני מעדיפה לגרום לקירות להראות קצת יותר אנושיים :)
מי שמחפש מה אפשר לצייר בציור מכה מזן כזה, מוזמן לקבל רעיונות מפי זאטוטי:
1. על המגירה האישית שנקיה לפסח כתוב מבחוץ בלורד בלתי מחיק: נכי לפסח.
2. על כסא הפורמייקה שאינו בשימוש כמעט, גילתי היום שרטוט תרשים מדוייק של כפות הרגליים של העומד על הכסא. בדיקה ע"פ מידת הנעל גילתה מיהו החשוד.
3. מאחורי ארון המחשב כתוב כך: ת'גר גט צלרנן דאיליגתור, מי שהצליח לקרוא, שיודיע לי :) (רמז, הטקסט הנ"ל הינו באידיש)
מישהו מתנדב לצייר במקומי?

קיצור המכה לא היתה כתובה כי לא היה זמן לכתוב אותה... ואפילו לצייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;972490:
אולי אפשר להאריך את האתגר לכל התקופה הקרובה, ממילא לא שייך לתת אתגר חדש לפני פסח...

גם אני חושבת ככה.
אם לא נאריך ואני אבחר זוכה, אז גם לאתגר שלו לא יהיה פנאי וחבל.

אז בבקשה תכתבו את דעתכם על הארכה של האתגר ולכמה זמן?

:)

• הוסף לסימניות
סטאר - יצירה נאה, אבל ממש לא שייכת לאתגר ולפורום... אפשר להעלות באיש את רעהו או במתנות לאב.. סליחה, עיצוב גרפי. (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאלה+;972667:
גם אני חושבת ככה.
אם לא נאריך ואני אבחר זוכה, אז גם לאתגר שלו לא יהיה פנאי וחבל.

אז בבקשה תכתבו את דעתכם על הארכה של האתגר ולכמה זמן?

:)
כשנהיה בני חורין...:)
בע"ה אחרי פסח.

• הוסף לסימניות
b.m.- זה נהדר! השכנות היאכנעס האלה, הסרט האדום, הכל!

• הוסף לסימניות
b.m - אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עודד אותי מאד!!! אהבתי את זה!!!

• הוסף לסימניות
b.m- כל כך מלחיץ לראות את אלו שכבר מבשלות מראש חודש?
כשנמצאים בצד השני זה לא נראה כיף כזה... כבר ממש מקנאים באילו שמרגישות שיש להן את כל הזמן שבעולם ורק הן עם הלחץ שגומר את הלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;973254:
b.m- כל כך מלחיץ לראות את אלו שכבר מבשלות מראש חודש?
כשנמצאים בצד השני זה לא נראה כיף כזה... כבר ממש מקנאים באילו שמרגישות שיש להן את כל הזמן שבעולם ורק הן עם הלחץ שגומר את הלב.

אני לא נלחצת בכלל מאלו שמבשלות כבר מראש חודש, ברגע שאני רואה את הילד מתדפק על דלת המטבח עם צלחת ריקה ואין כניסה- זה מלחיץ אותי יותר

יעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה