- הוסף לסימניות
כולם עסוקים בנקיון!נכתב ע"י קקטוס;972221:קצת מנומנם האתגר,,,,
זה נכון, כי בכללי המצב מנומנם (חוץ מהאתגר )נכתב ע"י YR;972240:כולם עסוקים בנקיון!
היה צריך לקרוא לאתגר "מה כבר ניקיתי לפסח?"
בטוחה שכל עקרת בית היתה משטתפת.
נכתב ע"י ברק09;971177:זאת מכה שממוקמת קצת אחרי מכת חושך. בעוד המצרים מנסים להסתגל לאור היום צצו מתוך החולות מאות רגלי מיטה. כמובן שהזרת הייתה הראשונה להתקל שוב ושוב ושוב...את הכאב החד אין צורך לתאר...
נכתב ע"י פשוט;972357:כתגובה לתמונה שהעלת:
על זה שואלים:
מה תפקידה של הזרת ברגל??
לוודא שכל הרהיטים נמצאים במקום!!!
נכתב ע"י לו יצוייר;972596:ת'אמת, תוך כדי נקיון אני מגלה כל מיני מכות שלא כתובות בתורה, למשל מכת הקשקושים על הקיר:
כל מיטה שאני מזיזה מגלה מאחוריה כתובת גרפיטי מרשימה, או ציור מרהיב עין.
הייתי יכולה לצייר יופי של ציור, אבל בזמן הפנוי שאין לי, אני מעדיפה לגרום לקירות להראות קצת יותר אנושיים
מי שמחפש מה אפשר לצייר בציור מכה מזן כזה, מוזמן לקבל רעיונות מפי זאטוטי:
1. על המגירה האישית שנקיה לפסח כתוב מבחוץ בלורד בלתי מחיק: נכי לפסח.
2. על כסא הפורמייקה שאינו בשימוש כמעט, גילתי היום שרטוט תרשים מדוייק של כפות הרגליים של העומד על הכסא. בדיקה ע"פ מידת הנעל גילתה מיהו החשוד.
3. מאחורי ארון המחשב כתוב כך: ת'גר גט צלרנן דאיליגתור, מי שהצליח לקרוא, שיודיע לי(רמז, הטקסט הנ"ל הינו באידיש)
מישהו מתנדב לצייר במקומי?
נכתב ע"י אבש;972490:אולי אפשר להאריך את האתגר לכל התקופה הקרובה, ממילא לא שייך לתת אתגר חדש לפני פסח...
נכתב ע"י לו יצוייר;972596:ת'גר גט צלרנן דאיליגתור,
כשנהיה בני חורין...נכתב ע"י אריאלה+;972667:גם אני חושבת ככה.
אם לא נאריך ואני אבחר זוכה, אז גם לאתגר שלו לא יהיה פנאי וחבל.
אז בבקשה תכתבו את דעתכם על הארכה של האתגר ולכמה זמן?
![]()
נכתב ע"י תקוה;973254:b.m- כל כך מלחיץ לראות את אלו שכבר מבשלות מראש חודש?
כשנמצאים בצד השני זה לא נראה כיף כזה... כבר ממש מקנאים באילו שמרגישות שיש להן את כל הזמן שבעולם ורק הן עם הלחץ שגומר את הלב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים