תגובות לאתגר השבוע - מכה שלא כתובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;973254:
b.m- כבר ממש מקנאים באילו שמרגישות שיש להן את כל הזמן שבעולם ורק הן עם הלחץ שגומר את הלב.
הבעיה מתחילה עם הלחוצות הנ"ל שממנפות את עצמן למושא קנאה.
במקום להודות שהמתח הוא זה שסוחט מהם כוחות לא אנושיים, שמביאים אותם להספקים בלתי הגיוניים, הן מתזזות את כל השכונה אחריהן.

מי שמודעת משתדלת לנתק את עצמה מהסביבה בתקופה זו, בעיקר מבעלות התסמונת הנ"ל.
אך עדיין הלחץ החברתי בנושא גדול, תבדקו קצת ותראו :)

וכדי שלא תגידו שלא אמרתי-
אני בדרך לחבר את רב המכר של עשרות השנים הבאות, הנה רשמתי כעת זכויות יוצרים :)
שמו "ערב פסח שפוי", מעוטר בהסכמותיהם של כל גדולי ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;973364:
הבעיה מתחילה עם הלחוצות הנ"ל שממנפות את עצמן למושא קנאה.
במקום להודות שהמתח הוא זה שסוחט מהם כוחות לא אנושיים, שמביאים אותם להספקים בלתי הגיוניים, הן מתזזות את כל השכונה אחריהן.

הן לא מנפנפות הציבור פשוט חופר להן.
"נו, כבר מבשלת?" "את כבר במטבח?" גם אם היא רוצה לשתוק היא לא יכולה.

• הוסף לסימניות
נכון. אם אני רוצה להתחיל מוקדם זו זכותי וכך טוב לי, ואני דווקא מאוד מקנאה באלה שיוצאות עכשיו לקניות בשיא הנחת ומבלות את בינהזמנים ובשבוע האחרון יתארגנו איכשהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;973375:
הן לא מנפנפות הציבור פשוט חופר להן.
"נו, כבר מבשלת?" "את כבר במטבח?" גם אם היא רוצה לשתוק היא לא יכולה.
אהבתי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;972596:
3. מאחורי ארון המחשב כתוב כך: ת'גר גט צלרנן דאיליגתור, מי שהצליח לקרוא, שיודיע לי :) (רמז, הטקסט הנ"ל הינו באידיש)
מישהו מתנדב לצייר במקומי?
הנה, הודעתי!:)
אבל יש כאן שגיאה - ס' איז בעסער צו לערינען די הייליגע תור(ה) מער פון אלע ציורים:p
מצטרפת למחמאות על ילדיך.

• הוסף לסימניות
גם לי היה איזשהו רעיון לציור:
'מכת הקמחות'
שאין לך מושג איפה לתקוע את כל הכמות של האוכל הזה לפני שיתקלקל
אבל כמובן.. לא הספקתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה